2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکنیک ای اف تی

من انجامش دادم و جواب داد

ولی واقعا باید یکی دو سال وقت بذاری و یاد بگیری تا قلق هاش دستت بیاد

سایت و تلگرام فرهاد فروغمند

اینستا و یوتوب یاسمن گلچین

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

تنها راه حلش مدیتیشن!اما اگر قرارع مثله من یهو ول کنی وسط راه بدون وضعیت بدتر میشه!یکسال تمام باید مدیتیشن انجام بدی و دیگه جزیی از زندگیت بشه!یکماه صبح زود ساعت۶صبح میرفتم کوه تنها در سکوت طبیعت به مدت یکساعت به هیچیییی فکر نمی‌کردم و فقط چشام رو میبستم و به صداهای طبیعت گوش میدادم!باورت نمیشه اون روزا چقدر خوب بود!یهو رها کردم

مرسی عزیزم میشه بگی از چی نتیجه گرفتی؟

ببین شغل مورد علاقم و بدست آوردم، آزمونی که 4 سال داشتم میخوندم و نتیجه نمیگرفتم رو به راحتی قبول شدم

مثلا یه دفعه یه نفر با من وایساد دعوا کردن و بدترین حرفا رو بهم زد، انقدرررررر این حرفا برام سنگین بود روز و شب حرفاش تو مغزم تکرار میشد، وقتی ای اف تی انجام دادم شب خوابیدم فردا صبحش دیگه هیچی از اون حرفا یادم نمیومد و برام مهم نبود

من تکنیک های دیگه هم برای غلبه به ناخودآگاه زیاد انجام دادم و امتحان کردم، ولی ای اف تی خیلی عالی جواب میده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
ببین شغل مورد علاقم و بدست آوردم، آزمونی که 4 سال داشتم میخوندم و نتیجه نمیگرفتم رو به راحتی قبول شد ...

خیلیییی عالیه 

مرسی عزیز دلم 

منم حتما انجام میدادم 

به نظرت رو چهره هم تاثیر میزاره؟

خیلیییی عالیه مرسی عزیز دلم منم حتما انجام میدادم به نظرت رو چهره هم تاثیر میزاره؟

خواهش میکنم عشقم

برای چهره تا حالا امتحان نکردم

ولی احتمال داره حالت و حس چهره تو بهتر کنه

همونطور که دوستمونم گفتن، مدیتیشن هم مکمل عالی و خیلی موثریه در کنار این تکنیک