2777
2789

من ۲۱ سالمه دانشجومعلمم اون ۳۴ سالشه فروشگاه لپتاپ و اینچیزا داره.

درآمدش بین ۵۰ تا ۷۰ . البته کارای دیگ هم از فروش کانفینگ و و سرور و برنامه نویسی و سرمایه گذاری رو رمز ارز داره

ظاهرش خیلیی خووبه ازون قدبلندای چهارشونه و خوش چهره ک رفتار مردونش جذب میکنه آدم رو

دوستم عکسش و دید گفت نهایتا ۲۸ سال بهش میخوره

دوساله من رو میشناسه دورادور و پارسال پیشنهادشو رد کردم و این آخرین بار ک هفته قبل رفتم برای قیمت لپتاپ شب ک بهش پیام دادم تا لیست موجودی هارو بفرسته بهم گفت لطفا فرصت بده آشنا شیم.

چندروزه حرف میزنیم با هم واقعا مهربون و با مسئولیت و حرفاش کلا در راستای ازدواج

یه ماشین دنا داره و پس اندازه حدود یک میلیارد و خوردت و درآمد ماهانشم ک گفته...

ولی خونه و اینا نداره چون یه تایمی پدرش فوت میکنه و کلا زندگیش بهم میریزه ولی میگه پس اندازمو با یسری وام میزارم روش خونه میخرم ولی تو فقط پشتم باش

نمیدونم ۱۳ سال خیلی زیاده ولی قیافه و اینااش خیلی بهتر از ۲۸ساله هاس....

بهش فرصت بدم بنظرتون یا ردش کنم برای کیسای بهتر؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسری ک تا سی سال زندگی تشکیل نداده یا بی عرضست یا تنوع طلب،بعدم از لحاظ ظاهری فقط شرط نیست از نظر افکار مهمه ک صد قول میدم باهم تفاووت دارید و این تفاوت تو دوروز صحبت مشخص نمیشه منی ک با یکی بودم ده سال ازم بزرگتر اصلا نمیخوندیم حالا سیزده سال،بعدشم شما کارمندی اون شغل آزاد

پسری ک تا سی سال زندگی تشکیل نداده یا بی عرضست یا تنوع طلب،بعدم از لحاظ ظاهری فقط شرط نیست از نظر اف ...

خب درگیر دانشگاه و سربازی و یه تایمی هم پدزش بیمار میشه کلا میشه پرستار پدرش ب خودش میاد سی سال رو رد کرده این البته دقیق حرف خودش بود