2777
2789
عنوان

الان ازدواج کردم ولی بیاین بگم قبل ازدواج اکسم برای بکارتم چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 59 پست
از رو تنهایی با این بیشرف دوست شدم و وقتی فهمیدم همچین ادمیه میخاستم کات کنم نمیزاشت میگه میرم ابروت ...

حالا خدا رو شکر که عاقبت به خیر شدی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات چی گفت خوشحالم که نجات یافتی از دست از گونه نادر از حیوانات

بابام شکست ب معنای واقعی کلمه داغون شد و باهام حرف نمیزد

از مامانم کلی فحش و بدو بیرا شنیدم

تا اینکه همسرم اومد خاستگاریم و زندگیم ازین رو ب اون رو شد

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

حالا واقعا پرده نداشتی

عزیزم من اگه پرده نمیداشتم ک با شوهری که انقد اعتقاد ب خدا و این چیزا داره ازدواج نمیکرد

فقد فرق بین همسرم و اون این بود من با ادم ازدواج کردم واین بشر ازم برگه نخاست چون یه توهین ب من بود و همون شب خودش فهمیددارم

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

بهش میگفتی تو هم آزمایش بده.ولی دیگه گذشت.فراموش کن.

اتفاقا اینو گفتم بهش

ولی بیشرف خودش رابطه زیاد داشته بود

اخلاقاش چطور بود؟نامزد منم بد دله

دو قطبی

بد دل شکاک

بد دهن

بی اعتماد ب نفس

کسپدر هرکسی که زن رو برده خودش میبینه اگه اینطوره خودشم باید تست میداد که باکرست یا نه مرتیکه نرخر

شوهرم انقدر بدش میاد همیشه میگه زنا چجوری این خفتی که مردسالاری بهشون تحمیل کردرو تحمل میکنن 

مدام میگه ایران جاهلیته مردم جاهل و خرافاتین و بی فرهنگن .تو هزار سال پیش گیر کردن اینجا نمیشه زندگی کرد افکار مردم پوسیدس سطح فرهنگ‌جامعه پایینه