2777
2789
عنوان

الان ازدواج کردم ولی بیاین بگم قبل ازدواج اکسم برای بکارتم چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 59 پست
شوهرم انقدر بدش میاد همیشه میگه زنا چجوری این خفتی که مردسالاری بهشون تحمیل کردرو تحمل میکنن مدام می ...

دم شوهرت گرم چقدر فهمیدست پشمام عاشق شوهرت شدم😐 به نظرم تو و شوهرت مهاجرت کنید باهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه ممنون تجربه ات گفتی ولی سعی کن فراموشش کنی سخته ولی باید بتونی تا زندگی خوبی داشته باشی

بعضی چیزا با گذشت زمان کمرنگ میشنولی فراموش نمیشن

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

من ،نداشتم چون با همسرم که اونموقع دوست پسرم بود رابطه برقرار کردم

بعد بهت شک نکرد؟

الان با همسرت خوبی؟

چنسالتون بود؟

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

و منی ک باکسی رابطه نداشتم بعد6ماه بعد عقد شوهرم تازه یادش اومده بود ببره گواهی بگیره و حرف دکترم قب ...

تو دیگه ته بد شانسیت بوده

حالا واقعا پرده نداشتی

🤌😂🤲

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

دو قطبیبد دل شکاکبد دهنبی اعتماد ب نفس

خدا را شکر نجات یافتی

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان رابطمون عالیه، برا چی شک کنه خودش زده بود دیگه،جفتمون ۲۶

اها خب پخته بودین دوتاتون

چه مدته باهم ازدواج کردین

تو دیگه ته بد شانسیت بوده

بدشانس نبودم گیر یه خانواده روانی افتاده بودم ک هرچی گفتم این پسرو نمیخام حرف توکلشون نرفت به زور شوهرم دادن اونم فهمید خانوادم پشتم نیست هربلایی ک تونست سرم آورد و ساکت وایستادم 😞هرکی جای خانواده بی غیرت من بود حتما طلاق دخترشونو میگرفت ولی نزاشتن خدا ازشون نگذره