2777
2789

چندروز دیگه وقت انتخاب رشتمه میشه درمورد رشته بهیاری یا انسانی راهنماییم کنید؟ 

توروخدا ب کمکتون احتیاج دارم. 

نگا من خودم میخوام برم انسانی 

توی انسانی دبیری بهترین گزینه برای خانمه به این باید علاقه داشته باشی و توی درس هاش هم نمره خوبی بیاری

در کل برای خانم بهتیرن چیز دبیری هست 

نگا من خودم میخوام برم انسانی توی انسانی دبیری بهترین گزینه برای خانمه به این باید علاقه داشته باشی ...

اخه میدونی من زیاد از دبیری خوشم نمیاد نمیدونم چیکار‌کنمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میدونی من زیاد از دبیری خوشم نمیاد نمیدونم چیکار‌کنمم

خب میدونی انسانی به غیر از دبیری هم وکالت و اینا داره که خب به نظر من که برای خانم دردسرش زیاده یکسره باید دادگاه و اینا باشه مشاور هم هست که خب درآمدشم خوبه

روانشناسیم هست که باید بشینی پای دردای مردم اعصابت به هم بریزه

بستگی به علاقه داره بازم

نمیدونم واقعا با خودم درگیرم🥲خیلی سخته انتخاب کنم

من دوسال مطمئح بودم که میخوام برم انسانی خانوادمم همه راضیو گفتن که بهترین انتخابه برات دم تئیین رشته پای دو سه رشته رو آوردن وسط و الان سردرگمم

دقیقا منم همین مشکل رو دارم

حالا من تصمیم گرفتم انسانیمو برم  اگه راضی نبود یا یه ماه اول تغییر رشته میدم یا آخر سال تغییر میدم 

بدی اینه که مهم ترینانتخابای زندگی رو تو این سن میگیریم که هیچ تجربه ای نداریم