2777
2789
عنوان

الان ازدواج کردم ولی بیاین بگم قبل ازدواج اکسم برای بکارتم چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 59 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب

بابای مظلومم سر کار بود بمیرم براش غرورش خورد شد

عوضی بعد اینکه گفته بود دخترت اینجوریه

گریه میکرد و میگف من دخترتونو دوست دارم و اون اینجوری منو دیوونه خودش کرده وگرنه من دوست نداشتم بهتون زنگ بزنم و عوضی ابرومو بود و یه دعوای بزرگی راه افتاد تو خانوادمون

تا این دامادمون رفت خونشون و جلو پدر مادرش دو سیلی زد و کلی فحشش داد و اومد بیرون بعد اون روز جرعت نکرد حتی بهم نگا کنه

و خداروهزار مرتبه شکر بعد کلی سختی ک دوران مجردی کشیدم همسرم اومد خاستگاریمو ازدواج کرد

ینی اینو میخاستم بگم با هر نری وارد رابطه نشین

ارزش خودتونو بدونین

ما کردیم شما نکنین

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

ببخشید که اینو میگم ولی واقعاً انقد احمقین که از روی ترس با یکی میرین تو رابطه؟؟؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

متوجه این نمیشم ،از طرف خوشت نمیاد ،دوسش نداری نمیخوای باهاش ازدواجم بکنی ،چرا میری تو رابطه 

میگه اگه تو رابطه نیایی ،آبروتو میبرم ،چجوری مثلا 

میخواد بگه آی ملت این با من نمیاد تو رابطه🤔 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
یعنی چی این چکاره ات بود که انقدر پرو بوده اقوام بوده؟

همشهریم بود

خب قبلش تو رابطه بودم باهاش ولی وقتی دیدم اینجور ادمیه میخاستم اون رابطه سمیو تموم کنم نمیزاشت

خانوادش در جریان بودن منو هم دیده بودن

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

متوجه این نمیشم ،از طرف خوشت نمیاد ،دوسش نداری نمیخوای باهاش ازدواجم بکنی ،چرا میری تو رابطه میگه اگ ...

خب قبلش تو رابطه بودم باهاش ولی وقتی دیدم اینجور ادمیه میخاستم اون رابطه سمیو تموم کنم نمیزاشت

خانوادش در جریان بودن منو هم دیده بودن

ببخشید که اینو میگم ولی واقعاً انقد احمقین که از روی ترس با یکی میرین تو رابطه؟؟؟

از رو تنهایی با این بیشرف دوست شدم و وقتی فهمیدم همچین ادمیه میخاستم کات کنم نمیزاشت میگه میرم ابروتو میبرم 

میترسیدم و ازش ولی اخرهم کار خودشو کرد

بعد ازدواج سراغت نگرفت اذیتت کنه؟

چرا یه بار منو شوهرم و دید مثل چی نگا میکرد منم سرمو انداختم پایین و دستم شوهرمو گرفتم بدونه شوهرم پشتمه بعد اون غلطی نکرد

واااای خدایااااااااااااااااا🫨🫨🫨🫨یعنی درست دیدم؟؟

هنوز خیلی خلاصه تعریف کردم نمیدونی چه چیزا دیدم و چ زجرا کشیدم

الان خیلی خلاصع گفتم چون اگر وارد جزعیاتش میشدم روانم بهم میریخت