2777
2789
عنوان

یه جواب دندون شکن واس آدم پرو میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 6646 بازدید | 85 پست

خدا شفات بده با کسی که چیزی برا از دست ندادن نداره از جمله شعور برای دهن به دهن بشی

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

کاش من جات بودم،وقتی مسخره کرد میگفتم جای الکی ادای دلسوزارو درآوردن و خیرات نامرئی پخش کردنتون حرمت مرده رو نگه دارین تو قبرستون نخندین،پیامبر گفته تو قبرستون خندیدن کار جاهلانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر بنظرم شما خودتون از اون خونواده های بی سیاستین...مثلا اینکه عکس پکارو گذاشتین تو گروه قبل بر ...

گلم عکس گذاشتیم که بگیم آماده ایم داریم میریم

مااین روز رو فامیلی همگی میریم

باید ب بقیه میگفتیم ک ناراحت نشن بقیه ک بهشون نگفتیم

یجورایی عید دیدنی امواتمونه

بعد اون سوتی رو خود خانواده عموم دیدن

چون خودشون تواون مراسم بودن 

میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙
ببین واقعا فقط کسانی که کمبود دارن وقتی به یه جایی میرسن اینجوری میشن وگرنه آدمای چشم و دل سیر هیچو ...

چقد زشت 

آهان پس دوطرفتون رفت و آمد دارن،اون دیگه هیچی

آره متاسفانه

مامان وبابام دخترعمو پسرعموهستن

وناخوداگاه رفت وآمد هس

از این به بعد اصلا کنارش نباش که مجبور نباشی جواب بدی... اما اگه کسیو مسخره کرد...بهش بتوپ وبگو خوشت نمیاد فامیل مادریتو مسخره کنه..‌یا بگو خودت هم کم ایراد نداری که بقیه را مسخره میکنی

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل
دوستان خیلی بده مسخره میکنین گفتم ک ساده بنظر میاد ولی شما ک نمدونین اینا چقد رومخن

اونا رو مخ شما نیستن شما مختون رو درگیر اونها میکنید . چرا کارهاشون براتون مهم هست ولش کن 

یک بار ماه و قسمت من کن.. 

بچه ها باورتون نمیشه بعضی مراسمایی ک ما داریم یکی از خالهام ک خیلی حساسه میگه فلان عموت میاد من نمیام باز میخاد بخنده ومسخره کنه

چقدر سخته خب خالم نیاد بخاطر عموم

و مامانم ناراحت میشه واس خواهرش

بابامم میگه چکار کنم برادرمه هرچی بگم از رو نمیره

گلم عکس گذاشتیم که بگیم آماده ایم داریم میریم مااین روز رو فامیلی همگی میریم باید ب بقیه میگ ...

بگو حالا با مغز نخودیت منو گول زدی امواتم میتونی گول بزنی خیرات دروغت ب اونا نرسید بعدم بگو اونجای ادم دروغو ببخشد البته