2777
2789
عنوان

یه جواب دندون شکن واس آدم پرو میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 6649 بازدید | 85 پست
سعي كنيد ديگه توي اون گروه كارهاتونو اعلام نكنيد تا اينجور مسايل هم پيش نياد

گلم این یه مشت ازخروار کارشون بود

اینجا اینو گفتم از کاربرا کمک خواستم

میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙
بنظر من اگه برات مقدوره توی گروهشون هم نباش خیلی اعصابت راحت تره خواهد بود 

آره بخدا این گروههای خونوادگی همش شره و اعصاب خوردی،آخه کسی با فامیل میره یه جا تو مجازی؟تو حقیقی به زور تحملشون میکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان خیلی بده مسخره میکنین گفتم ک ساده بنظر میاد ولی شما ک نمدونین اینا چقد رومخن

واقعا بده مسخره کردن . ادم یه چیزی که واسه خودش مشکله رو تاپیک میکنه بقیه مسخره میکنن . نمیخوای کمک کنی حداقل مسخره نکن 😒😒 

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم                        
آره بخدا این گروههای خونوادگی همش شره و اعصاب خوردی،آخه کسی با فامیل میره یه جا تو مجازی؟تو حقی ...

والاع بخدا

ماکه نمیخایم اونا ول کن نیستن

جالبه باز یه گروه دیگه زدن که فقط خانواده ما وخانواده خودشون توش هستن 

هی ما بدمون میاد فرار میکنیم باز اونا😣😣😣😣

بعد عکس پروفایل گروهم یه عکس از خودمون وخودشون تویک مراسمه 😂😂😂😂

واقعا بده مسخره کردن . ادم یه چیزی که واسه خودش مشکله رو تاپیک میکنه بقیه مسخره میکنن . نمیخوای کمک ...

ممنونم ک شما درکم کردی

واقعا نمدونم چجوری دلشون میاد

خیلی زشته مسخره کردن کلا

مرسی عزیزانم که همراهم بودین 😗😗😗😗

بازم بی محلی میکنم ایندفه جدی تر ولازم بشه برخورد میکنم وجواب میدم ک حدشون رو بدونن