2777
2789
عنوان

چت خواستگارم با من

| مشاهده متن کامل بحث + 5696 بازدید | 251 پست
اره

خب همین. با خودتون کنار میام با ماها نه

مثلا من توی پیجم چندتا آقا داشتم که به خاطر اینکه همکاریم فالوم کرده بودن

بعد به من گفت اهاا شناختم ازت بیشتر شد(یعنی تو دختر بدی هستی که اینا تو پیجته)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه معلمم هستم انگار کورو کر شدم عقلم میگه نکن اینکارو ولی قلبم یچیز دیگ متاسفانه انگار طلسم شدم نم ...

ازدواج باید ترکیبی از تصمیم عقل و احساس باشه، وگرنه عقل به تنهایی تصمیم های احمقانه میگیره ، خدا عقل داده که ازش استفاده کنی دیگه خواهرر🫠

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

چی بگم عزیزم کاش اشنا نمیشدم باهاش طلسمم کرده انگار

از زندگیت بلاکش کن. ایناز الان داره بی حرمتت می کنه مطمئئئئئن باش روز دوم عروسی باید زیر دست و پاش جنازتو جمع کنن. این بد دهنه. بهش تیپا بزن بره. نکککککککن

من ۲۹ سالمه ایشون ۳۲ یکسالو خورده ای اوایل این مدلی نبود

سنتون هم کم نیست. واقعا زندگی با همچین مردی پیرت می‌کنه. 

اوایل ملاک نیست. همین الآنش ملاکه. تحمل داری واقعا و می‌ارزه به نظرت که با آدم بددهن و شکاک زندگی کنی؟

واقعا ب این آقا با این طرز کلام وحشتناک بله میدی؟قابل تحمل نیست خیلی زشته حرف زدنش 

خـبـر آمـد خبـری نیـست…هنـوز از غـم دوری دلـدار بـسـوز…بـایـد ایـن جـمعه بیایـد، بایـد!مـن دگـر خسـته شـدم از شـایـداللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج

اگه میخوای خودتو بدبخت کنی و یه روز خوش تو زندگیت نداشته باشی  میتونی باهاش اوکی شی، اینی که من میبینم هیچ ارزشی برات قائل نیست، اینکه زود فراموش میکنه هم مزیت نیست خودتو گول نزن با این حرفا.