2777
2789
عنوان

چت خواستگارم با من

| مشاهده متن کامل بحث + 5648 بازدید | 250 پست

چقدر برام عجیبه. ایشون خواستگاره و اینطور راحت بی ادبی می کنه؟ حالا کاری به ایشون ندارم. چرا یه خانم ۲۹ ساله که شاغل هم هست باید در کنار چنین آدمی که ارزشی براش قائل نیست ادامه بده و به خانواده اش پافشاری کنه برای همین کیس!!! پولداره که باشه بلایی سر روح و روانت میاره که فقط باید خرج اعصاب و ناراحتیهایی که اعصاب رو جسم میذارن کنی. اصلا چطور می تونی بهش دل ببندی و بگی طلسم شدم. همیشه هم مردها مقصر نیستن. الان خود شما مقصری خدا به دادت برسه فقط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر برام عجیبه. ایشون خواستگاره و اینطور راحت بی ادبی می کنه؟ حالا کاری به ایشون ندارم. چرا یه خانم ...

عزیز دل منم تمام کردم همچیو

اخه همیشه این مدلی صحبت نمیکرد 

اوایل بسیار متشخص بر خورد میکرد این اواخر هم محدودم میکرد هم بی احترامی 

ممنون

این کامنت رو الان دیدم.داری در مورد گروهک داعش حرف میزنی درسته؟؟؟

ن گلم راجع به فرقه اهل حق حرف میزنم من ۴سال باهاشون زندگی کردم 

کاش میدونستم دلیل این همه طرفداریتون چیه ک شک ندارم یا عروسیشون هستی یا کرمانشاهی 

ن گلم راجع به فرقه اهل حق حرف میزنم من ۴سال باهاشون زندگی کردم کاش میدونستم دلیل این همه طرفداریتون ...

قبلاً برات توضیح دادم هم کرمانشاهیم هم عروس کرمانشاهی ها.شما به چه حقی همچین پرت و پلا هوایی رو تو فضای عمومی در مورد کرمانشاه میگی؟هر کی کامنت شما رو بخونه وحشت می‌کنه.معلوم نیست پشت این همه حرفایی که زدی چه نیتی داری .اما بذار رک و راست بهت بگم ما شیعه ۱۲امامی هستیم هم نماز می‌خونیم هم اذان و رهبری رو قبول داریم اینجا برا زن احترام قایل هستن و برا زن جونشون هم میدم توی دانشگاهی که هستم اکثر دوستام تاکید کردن به هیچ عنوان اینجا غریبی نمیکنن و مهمان نوازی ما شهره خاص و عام هست

اینجا هم مثل خیلی جاهای دیگه سایر فرقه های زندگی میکنن که تعدادشان خیلی کمه

این که شما نمی‌دونم کدوم محله در پیت بودی هر چی خلافکاره اونجا بودن دلیل نمیشه به همه نسبت بدی

ن گلم راجع به فرقه اهل حق حرف میزنم من ۴سال باهاشون زندگی کردم کاش میدونستم دلیل این همه طرفداریتون ...

دلیل طرفداری من اینه که ۳۰ساله اینجا هستم و می‌دونم حرفات دروغ محضه حالا شما بگو دلیل این همه تفرقه افکنی و اصرار بر ترسوندن مردم از کرمانشاه چیه؟من که بعید می‌دونم اتفاقی باشه شک ندارم یه چیزی پشت حرفات هست

قبلاً برات توضیح دادم هم کرمانشاهیم هم عروس کرمانشاهی ها.شما به چه حقی همچین پرت و پلا هوایی رو تو ف ...

کلا متن پیام منو متوجه نشدی؟ 

گفتم یک فرقه درون کرمانشاه ب نام اهل حق و اون متنم راجع به اون فرقه بور ک گفتم ن کل استان

چطور  اونجا بزرگ شدی ک نمیدونی شهرتون پر از فرقه های متفاوت هست شیعه سنی اهل حق ولاغیر 

من راجع به خود شهر چیزای بدی ک بود رو دیدم گفتم من با اکثریت در ارتباط بودم ربطی ب پایین شهرو بالاشهر نداره 

چطور کرمانشاه درس خوندی ک میگی اکثر اون ها غریبه هستند و احساس رضایت دانشگاه ۹۰درصد بومی قبول میکنه ۱۰درصد غیر بومی 

من نیت بدی پشت حرفام نبوده و فقط حقیقت رو گفتم حالا شما میخواید قبول کنید میخواید خیر 

ولی از صحبت هاتون متوجه شدم هیچ اطلاعی راجع به استانتون ندارید 

شما رو بخیر مارو ب سلامت ترجیح میدم با کسی ک خودشو ب خواب زده بحثی نداشته باشم

کلا متن پیام منو متوجه نشدی؟ گفتم یک فرقه درون کرمانشاه ب نام اهل حق و اون متنم راجع به اون فرقه بور ...

منم گفتم سایر فرقه ها هستن ولی تعدادشان کمه اکثریت شیعه هستن

اگه سواد داشته باشی و کامنت رو خونده باشی نوشتم اکثر دوستام که اینجا دانشجو هستن(مهمان هستن)از اینجا راضی هستن و میگن از بس مهمان نوازند احساس غریبی نمی‌کنیم

من ۳۰سال اینجا زندگی کردم و شهرم رو نمی‌شناسم حق با شماست یه غریبه از اون سر دنیا ما رو بهتر میشناسه

کلا متن پیام منو متوجه نشدی؟ گفتم یک فرقه درون کرمانشاه ب نام اهل حق و اون متنم راجع به اون فرقه بور ...

حقیقت چیزی هست که من اون بالا نوشتم.شما مگه تک تک خونه ها رو گشتی که میگی همشون اصلحه دارن؟یه چیزی بگید آدم به سلامت عقلتون شک نکنه

منم گفتم سایر فرقه ها هستن ولی تعدادشان کمه اکثریت شیعه هستناگه سواد داشته باشی و کامنت رو خونده باش ...

خب شما ک ماشاالله با سوادی چرا چیزی راجع به فرقه هاتون نمگید ب اسی من اون متن ب ظاهر داعش گونه از نظر شما راجع به فرقه گفتم ن اکثریت

از اونجا ک بی احترامی بلد نیستم خیلی محترمانه باشما صحبت کردم و الان میگم ک این آخرین پیامم ب شما بود فقط بجای تعصب گاهی وقتا لازمه با حقیقت روب رو شید !

در پناه حق

خب شما ک ماشاالله با سوادی چرا چیزی راجع به فرقه هاتون نمگید ب اسی من اون متن ب ظاهر داعش گونه از نظ ...

من به استاتر گفتم این آدم مشکل روحی روانی داره و پارانویید و بی تربیته هر چه زودتر ازش جدا بشه

این که یه آدم بی شعور و بی شخصیت و مریضه ربطی به مذهب نداره.اهل حق یه سری آداب و رسوم مخصوص خودشون رو دارن ولی این رفتار خواستگار استاتر بیشتر بخاطر بیماری هست نه مذهب