2777
2789
عنوان

چت خواستگارم با من

5648 بازدید | 250 پست

سلام 

در مورد خودم و خواستگارم ک چن ساله باهمیم گفتم تو تاپیکای قبل 

اگ دوس داشتین بخونین عزیزان

الان چتشو میزارم ببینین شما جای من بودین میموندین با همچین ادمی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از تاپیکاتو دیدم من دانشجو کرمانشاه بودم بگذریم از اینکه کلی بلا اومد سرم ولی هم اتاقیم‌اهل حق بودن آشنایی پیدا کردم باهاشون 

دختر حرف مادرتو گوش کن و تا جایی ک میتونی از اون آقا دور شووووووو اصلا آدمایی درشتی نیستند 

کات کن لطفاً 

چجوری این بی احترامی رو تحمل کردی هنوز باهاشی 

انقد بدم میاد از این مردای کثیف که تو دهنشون فحشه 

من چنین آقایی بود داشتم آشنا میشدم 

درجا زدم بلاکش کردم روانیو 

شماهم بلاکش کن

خدایا مرسی ♥️
میشه بیشتر در موردشون بگی لطفا ممنون میشم

ادمای ب شدت خلاف کار هستند هیچکسو جز خودشون آدم نمیشمارن بد دل شکاک هستند حتی بخاطر اینکه یکی از دختراشون دوست پسر داشت با تفنگ کشتنش همشون اسلحه دارن حتی دینو پیامبر مارو محترم نمیشمارن برا خودشون ۶یافکر کنم ۷تا امام دارن ولی حتی رهبر مارو قبول ندارن تو خونه همشون عکس رهبرشون تو خونشون هست و حتی میندازن گردنشون رهبرشون از جون خودشون مهم تره اصلا اذانو قبول ندارن روزه شون کلا ۳روز هست اصلا نماز ندارن 

هرچی بگم از بدیشون کم گفتم