دهم چند تا درس داشتم اونا رو دارم پاس میکنم یعنی افتاده بودم از یازدهمم دقیقاً خب همون درسها رو داشتم که اونارم دارم باز امسال شهریور پاس میکنم خواستم بپرسم ببینم اگه از خیر درصد یازدهم بگذرم یعنی معدل دوازدهم بالا باشه مثلاً بالای ۱۸ باشه و درصد کنکورم بین ۵۰ تا ۶۰ باشه اتاق عمل شهرستانهایی مثل تبریزو میارم؟
یا اینکه به نظرتون ترمیم یازدهم شرکت کنم ه همین که بخوام ترمیم یازدهم شرکت کنم هم بخوام برای کنکور بخونم جمع کنم خیلی سخت میشه برای همین میپرسم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها من دوستم فرهنگیان ترازش شد ۱۰۰۰ نمره و معدل و همه چیش عالی شد ولی مصاحبه قبول نشد چون ظرفیت نبود..حالا سراسری فقط میتونه بره.. ولی میخاد بمونه پشت کنکور بنظرتون چکار باید کنه؟
آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)