2777
2789

سلام به همگی 

بچه ها من ورودی دوازدهم تجربی هستم 

دهم چند تا درس داشتم اونا رو دارم پاس می‌کنم یعنی افتاده بودم از یازدهمم دقیقاً خب همون درس‌ها رو داشتم که اونارم دارم باز امسال شهریور پاس می‌کنم خواستم بپرسم ببینم اگه از خیر درصد یازدهم بگذرم یعنی معدل دوازدهم بالا باشه مثلاً بالای ۱۸ باشه و درصد کنکورم بین ۵۰ تا ۶۰ باشه اتاق عمل شهرستان‌هایی مثل تبریزو میارم؟

یا اینکه به نظرتون ترمیم یازدهم شرکت کنم ه همین که بخوام ترمیم یازدهم شرکت کنم هم بخوام برای کنکور بخونم جمع کنم خیلی سخت می‌شه برای همین می‌پرسم.

اتاق عمل.؟؟ فیزیو میاری...

پزشکی و دارو تیپ سه هم میاری..

اگر ۵۰/۶۰ بزنی ۴۰ درصد کنکورو گرفتی..

معدل بالای ۱۸ هم عالیه میشه ۴۳ درصد دوازدهم 

۸۳ درصد گرفتی دیگه..قبولی

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من دوستم فرهنگیان ترازش شد ۱۰۰۰ نمره و معدل و همه چیش عالی شد ولی مصاحبه قبول نشد چون ظرفیت نبود..حالا سراسری فقط میتونه بره.. ولی میخاد بمونه پشت کنکور بنظرتون چکار باید کنه؟

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

بچه ها من دوستم فرهنگیان ترازش شد ۱۰۰۰ نمره و معدل و همه چیش عالی شد ولی مصاحبه قبول نشد چون ظرفیت ن ...

من خودم چون ورودی دوازدهم تجربی هستم تو این زمینه اطلاع درستی ندارم ولی حتما به راهی هستش سعی کنه با یه مشاور کار بلد پیش بره

اتاق عمل.؟؟ فیزیو میاری...پزشکی و دارو تیپ سه هم میاری..اگر ۵۰/۶۰ بزنی ۴۰ درصد کنکورو گرفتی..معدل با ...

فقط اینکه یازدهم تاثیر مستقیم داره برای کنکور ۴۰۵اگه ترمیم نزنم ولی با همین شرایط دوازدهم و خوب پیش برم اوکیه بنظرتون؟

فقط اینکه یازدهم تاثیر مستقیم داره برای کنکور ۴۰۵اگه ترمیم نزنم ولی با همین شرایط دوازدهم و خوب پیش ...

بنظرم ترمیم بزن اگر نمره هات خوب نیس

از مهرروزی دو ساعت نهایی بخون..

یازدهمو ک صفر نیستی.. یه ماهه جمع میشه

بقیشم دوازدهم بخون و خوببب تخصصیا و تست بزن و عمومیا ها و خوب بخون

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

بنظرم ترمیم بزن اگر نمره هات خوب نیساز مهرروزی دو ساعت نهایی بخون..یازدهمو ک صفر نیستی.. یه ماهه جمع ...

بعضی درسام نمره هاش خوبه بعضیا نه 

از یه طرف هم میترسم ترمیم بزنم نمره هام پایین تر بشه😞

تو چندمی عزیزم کنکور دادی؟

پشت کنکور