2777
2789
عنوان

ده کیلو اضافه وزن دارم😕

140 بازدید | 29 پست

کیا میان هدف بزاریم و داخل خونه ورزش کنیم برای لاغری؟

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حله.آیا درخواست بدیم ک هر آخر شب به هم گزارش بدیم چیکارا کردیم؟

من نظرم اینه که رژیم فستینگ بگیریم درکنارش ورزش هم انجام بدیم 

ایگپ داری؟

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

من نظرم اینه که رژیم فستینگ بگیریم درکنارش ورزش هم انجام بدیم ایگپ داری؟

ببین من یه رژیم از مربیم خیلی وقت پیش گرفتم میخوام اونو دوباره پیش بگیرم

تو میخوای فست کن. ولی خب جفتمون از محدودیتامون باخبریم دیگه پس ب هم خبر میدیم ک مثلا زیر پا نزاشتیمشون امروز و فلان. و انگیزه میگیریم

اره ورزشم میکنیم من چون خونه سختمه دیروز باشگاه ثبت نام کردم trx

نه من تلگرام و ایتا و روبیکا دارم کدومشو داری؟

ببین من یه رژیم از مربیم خیلی وقت پیش گرفتم میخوام اونو دوباره پیش بگیرمتو میخوای فست کن. ولی خب جفت ...

باشه عزیزم ایتا یه گروه بساز 

بچه ها ایتا گروه بزنیم منم هستم

گروه ساختیم اطلاع میدیم عزیزم

ایدیتو بده ادت کنماینجا بزار بعد ادت ک کردم ایدیتو تغییر بده

@Fatemeh_00023