2777
2789

تو خونه حالم خوبه 

شادم 

انگیزه دارم 

وقتی برم بیرون برگردم حالم داغون میشه 

عصبی میشم

انگیزه صفر میشه 

دلیلش چیههه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درونگرایی ؟؟؟؟چی اذیتت میکنه که میری ببردن این حسو داری

اصلا آدم درونگرایی نبودم ولی متاسفانه چند ساله اعتماد به نفس ندارم عزت نفس ندارم 

حوصله ندارم ذوق ندارم 

ولی جدیدا تو خونه حالم بهتره 

منم 

از بیرون رفتن متنفرم

تو خونه حالم خیلی خوبه

اصلا تو خونه آرامش دارم

بیرون فقط حالم بد میشه میام

دکتری بود میگفت ب ما میگن فوبیا اجتماع داریم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اصلا آدم درونگرایی نبودم ولی متاسفانه چند ساله اعتماد به نفس ندارم عزت نفس ندارم حوصله ندارم ذوق ندا ...

باید اول ریششو پیدا کنی 

جون منم پشکل کمبود اعتماد بنفس رو دارم 

ولی خیلیییی اوقات خونه نمیتونم یمونم

من نمی‌فهمم چرا میری بیرون آدمو یطوری نگاه میکنن از خواهرمم پرسیدم گفتم تورم یطوری نگاه میکنن گف اره یا از رفیقام 

واقعا زشته اینطوری نگاه کردن همه هم زن:///آدم معذب میشه یکی یطوری نگاهش کنه یا بهش زل بزنه اینکارا چیه خدایی 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی