2777
2789
عنوان

ده کیلو اضافه وزن دارم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 29 پست
عشقم درخواست دادم بهتوقتی پذیرفتی شمارتو بفرست اد کنماین ایتا با آیدی اد نمیکنهپاک میکنم بعدش شمارتو ...

متاسفانه شماره نمیتونم کاش یه برنامه ای بود

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین ایدی ایتاتو دوباره بده من بهت یه پیام بدم بعد عوص کناینی که دادی معتبر نبودلینک میفرستم برات ...

عزیزم من تازه نصب کردم زیاد نمیدونم میشه شما ایدی بدی ببینم میتونم پیداش کنم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

نمیزاره لینک بدم اینجاایدیتو بزار من لینک فرستادم ایدیتو عوض کن حله؟

این بزن ببین میشه fatemeh_0019

پیام دادم به این آیدی

عزیزم لطفا ایدیتو بده 

فکر کنم ایدیمو اشتباه دادم fatemeh_00199