2777
2789

اولش قرار بود سه تا خواهر شوهرام بیان با بچه هاشون ۱۸ نفرن!!! الان یه خانواده ۶ نفره دیگه هم اضافه شده که میشن ۲۴ نفر...

منم یه سال ازدواج کردم کم و کسری زیاد دارم اینام دو هفته میمونن پولم نداریم!!!! پتو و تشک ؛ قاشق چنگال و کلی چیز دیگه کم دارم  کل ظرف و ظروفم اندازه ۱۲ نفره فکرشو نمیکردم اول زندگی اینهمه مهمون بیاد 😭😭😭😭 گفتم کم کم میخرم الان همینجوری موندم از طرفی هم دیسک کمر دارم پامم تو گچه حالا تا بخوان بیان موعد گچ میرسه که باید باز کنم ولی دیسک لعنتی هست اونام اصلا کمک نمیدن ب ادم بخدا کلا استرس گرفتم چیکار کنم 😭😭😭😭 کاش نمیومدن خرجشونو از کجا بیارم یه ادمای پرویی هم هستن ک فقط گوشت و مرغ میخوان انگار خونه ی خودشون همش گوشت میخورن 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گچ پاتو دیرتر باز کن 

بهشون بگو دکتر گفته به خودت فشار آوردی پات هنوز جوش نخورده

مواد اولیه بده بگو شما که غریبه نیستین. خودتون بپزید بخورید بشورید جمع کنید

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
نمیگن پات تو گچه !!از مادرت فعلا بگیر .کمکی بگو شوهرت بیاره برات نمیشه که

نه 

مگه مادرش کلفت خانواده شوهرشه؟!

ابدا این کار درست نیست

از خودشون کمک بگیره

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
به شوهرت بگو بهشون بگه جدا بیان مگه میخوان برای جنگ لشکر بکشن؟

میان که بعد به اصطلاح برن بقیه شهرا !!! وا مگه چقد مرخصی دارن ک دوهفته میخوان خونه ما بمونن بقیشم برن جاهای دیگه!

واسه ظرف راهکاری ندارم  مگه اینکه بگی زیاد هستین یکبار مصرف میزارم

ببین از الان شروع کن تا میتونی آه و ناله کن، قرص های مسکن رو جلوی شوهرت بزار دهنت و بگو وای درد دارم 

تا اونا اومدن به شک نیفته دردت الان شروع شده 

بعدم وظایف رو تقسیم کن  بگو فلانی شام امشب با تو جارو برقی با تو 

بعدم مهمون فقط 1 یا 2 شب پذیرایی خوب اونم 24 نفر بعدش ساده بزار 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
نمیگن پات تو گچه !!از مادرت فعلا بگیر .کمکی بگو شوهرت بیاره برات نمیشه که

اخه پای تو گچ که بماند خرجشونو چیکارکنم😑