2777
2789
عنوان

راه طولانی با ماشین

469 بازدید | 45 پست

من ایلامم قراره بریم شمال بعد از ایلام تا شمال خیلی طولانیه حدود ۱۴,,۱۵ ساعت بعد قراره بریم قزوین شب بمونیم روز بعدش بریم شمال 

ترافیکه این موقع سال ؟؟ 

چیکار کنم تو ماشین حوصلم سر نره 🥴😪

همیشه درحال خواب.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفرتون بی‌خطر

غذا هایی که با گوشت گاو و گوسفند هستن مثل کباب ، کوفته و... از بیرون نخورید ، فقط مرغی باشه ، جوجه مرغ ، اکبر جوجه ، تو ماشین کنار راننده بشین ، تخمه بکشنید ، میوه بخورید ، چایی میل کنید ،و از جاده لذت ببرید 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

مازندران یا گیلان؟؟ 

الانا هنوز اونقدر شلوغ نشده اواخر شهریور خیلی شلوغ میشه صبح زود حرکت کنین هم هوا خنکه هم جاده ها خلوته 

خوراکی بخور .آهنگ گوش کن .پادکست شاد دانلود کن گوش بده طولانیه سرگرم میشی .فیلم هم اگه میخای ببینی حواست باشه حواس راننده رو پرت نکنه

به جاده نگاه کن لذت ببر .قربونش برم کشورمون پر از زیباییه هر منطقه اش یه جور قشنگی خاصی داره حوصله ات سر نمیره که بخای سرگرم باشی 

عزیزم جاده زیباییهای خودشو داره...از جاده....از شهرهایی که میگذری لذت ببر ....کشک و قره قروت و شکلات ترش و آدامس نعنایی ....عرق چهل گیاهو عرق نعنا هم همراهت باشه....آفتاب خیلی داغه هوا گرمه....امکان مسمومیت هست....حداقل با اینا حالت تهوعت بهتر میشه......بر اساس تجربه میگم......کرم ضد آفتاب فراموش نشه...وگرنه...مثل من صورت سوخته میشی

عزیزم جاده زیباییهای خودشو داره...از جاده....از شهرهایی که میگذری لذت ببر ....کشک و قره قروت و شکلات ...

مرسی بااجازت اسکرین میگیرم چون دارم وسایل سفریادداشت مبکنم  این شکلات ق رص اینااصلایادم نبود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

فدات بشم.....انشاالله بهت خوش بگذره......انشاالله بسلامتی و دل خوش🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍

خدانکنه قربونت   لطف کردی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بخواب دیگه

ما معمولا اینجور مسیرها رو شب میریم

همسرم رانندگی میکنه بچه هام میخوابن

منم خواب و بیدار

اهنگ گوش میده

گاهی میزنه کنار اسپرسو میخوره

میوه و خوراکی میخوریم

تا وقتی دخترمم بیدار باشه توقف زیاده چون خیلی دستشویی میره😁

ولی به سمت شمال مناظر و قشنگی زیاده لذتش رو ببرید

قزوینم قشنگه