2777
2789
عنوان

راه طولانی با ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 45 پست
بخواب دیگهما معمولا اینجور مسیرها رو شب میریمهمسرم رانندگی میکنه بچه هام میخوابنمنم خواب و بیداراهنگ ...

اخی عزیزم 

اره ماهم میزنیم کنار و کلا همچین همشم تو ماشین نیستیم 

همیشه درحال خواب.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط زل میزنم تو جاده نه میتونم گوشی ببینم نه اطراف نگاه کنم حتی اگه ۱۰ساعتم تو راه باشم زل میزنم جلو ...

ای وایی 😂 ما نه بابام رانندگی می‌کنه داداشم کنارش میشینه حرف میزنیم و من و مامانمم عقب میشینیم

همیشه درحال خواب.... 

ما تازه از شمال برگشتیم

اگر شب ها جاده برید خیلی بهتره

ما با اینکه 3صبح حرکت کردیم ولی ظهر جاده قزوین هلاک شدیم

البته یه جای خوب برا استراحت تو مسیر نبود که با بچه بشه موند چند ساعتی

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰
ای جان شوهر منم همینهتازه اون یا باید جلو بشینه یا رانندگی کنه که حالش بده

من فکر میکردم همه تو ماشین مثل من هستن من بدجوری حالم بهم میخوره . مثلا شده گاهی شوهرم گفته بگیر این گوشیو شماره رو بفرست براکسی حتی همون کار کوچیک هم نتونستم بکنم دراین حد حالم بد میشع

ای جانم سفر به سلامت

قربونت گلم همچنین براشماارزو سفری پرازخاطرات خوب ارزومیکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ما تازه از شمال برگشتیماگر شب ها جاده برید خیلی بهترهما با اینکه 3صبح حرکت کردیم ولی ظهر جاده قزوین ...

ما صبح ساعت ۱۰ و نیم راه افتادیم از ایلام به سمت قزوین ساعت ۱۱ شب  رسیدیم ۱۲ ساعت تو راه بودیم شانس ما نزدیکای قزوین ماشینمون خاموش شد یه ساعت با اون سرکله میزدیم

همیشه درحال خواب.... 

ما صبح ساعت ۱۰ و نیم راه افتادیم از ایلام به سمت قزوین ساعت ۱۱ شب رسیدیم ۱۲ ساعت تو راه بودیم شانس ...

خوش بگذره عزیزم 

فقط از سفر لذت ببر

من الآن که اومدیم خونه انقد دلم تنگه 

میگم کاش الآن میخواستیم بریم

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰