2777
2789
عنوان

یکی که تعلیق شده رو میشه برگردوند

209 بازدید | 37 پست

یکی از دوستام دیشب تعلیق شده

خودش دیگه تمایل نداره برگرده .

میگه به غرورم برمیخوره تقاضای برگشتن بدم

چطور میتونم کاربریشو برگردونم ؟

من میتونم درخواست بدم و نی نی یار رو تگ کنم؟

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

باید شماره ای که باهاش عضو شده باشه رو داشته باشی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نام کاربریشو دارممیخوام دوباره خودش برگرده

نمیشه اینطوری

به نی نی یار بگی میگه باید بری تماس با ما درخواست بدی

تماس با ما هم حتما با شماره باید باشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نمیشه اینطوریبه نی نی یار بگی میگه باید بری تماس با ما درخواست بدیتماس با ما هم حتما با شماره باید ب ...

اگه چند نفر بشیم بگیم شاید اوکی شد

اگه چند نفر بشیم بگیم شاید اوکی شد

🤷🏻‍♀️

🤷🏻‍♀️

نام کاربریش

cowboyka 

هستش

دیشب چندنفر روش کراش زدن 

نی نی یار اینو تعلیق کرده

خودش میگفت که دلیلش رو گذاشتن عکس شخصی نوشته بوده نی نی یار

نام کاربریشcowboyka هستشدیشب چندنفر روش کراش زدن نی نی یار اینو تعلیق کردهخودش میگفت که دلیلش رو گذا ...

ایشون که آقا هم هستن قبلا آقایون تعلیق دائم میشدن برنمیگشتن الانو نمیدونم

ولی یه جوریه واسه آقایون نی نی یار تگ کنیم بگیم وصلش کنه 

اره من تگش کردمشمام تگش کنید

شما آقایی پس آقایونو جمع کنید براش کمپین راه بندازید

همینم مونده واسه اینا نی نی یار تگ کنم و درخواست برگشتشونو بدم

ایشون که آقا هم هستن قبلا آقایون تعلیق دائم میشدن برنمیگشتن الانو نمیدونمولی یه جوریه واسه آقایون نی ...

یه پسر خوب که واقعا توی سایت مشکلی نداشت