2777
2789
عنوان

با این تجویزای بی مورد خواهر شوهرم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 66 پست
منم دیگه تصمیم گرفتم خیلی چیزا رو به شوهرم نگم

پنهانکاری نکن اما دلیل نداره همه چیز را مو به مو به همسرهامون بگیم وقتی می بینیم بعدش مشکل ایجاد میشه 

بخصوص من مخالف بدگویی راجع به خانواده شون هستم 

خواستی هم بگی ناراحتی درحد یک جمله بگو اونم تویک موقعیت خوب با یک لحن خوب 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام این سری حد و مرزشون رو بهشون بگم ولی نمی‌دونم چه جوری

میتونی چندبار که حرف دکتر بردن و سلامتی بچه ها شد بگی من برام مهمه که فقط به حرف دکتر گوش میکنم، اونا تحصیلات تخصصی این زمینه رو دارن و جز حرف اونا نمیتونم به حرف کسی گوش کنم،  شاید غیر مستقیم فهمید 

پنهانکاری نکن اما دلیل نداره همه چیز را مو به مو به همسرهامون بگیم وقتی می بینیم بعدش مشکل ایجاد میش ...

آخه شوهر من دیگه شورشو دراورده حتی موضوعات خیلی کوچیکم می‌ره بهشون میگه واقعا این رفتارش اذیتم میکنه

آخه شوهر من دیگه شورشو دراورده حتی موضوعات خیلی کوچیکم می‌ره بهشون میگه واقعا این رفتارش اذیتم میکنه

اره دیگه وقتی اینطوریه باید بیشتر حواست باشه 

رفتار همسرتون اشتباهه فوقش چیزی را پنهان کردب فهمید گفت چرا نگفتی 

بگو چون نمی خواستم همه بفهمند

بعد هم به نظرم کم کم روش کار کن لابه لای حرفها بگو وای دوستمو دیدم اونقدر ازشوهرش می نالید می گفت مثل خاله زنک ها همه ی مسائل زندگی مونو میره به همه میگه 

همین باعث شده با خانواده اش به مشکل بخورم وقصد طلاق دارم و....

غیر مستقیم هرچند وقت یکبار سعی کن بهش بفهمونی کارش اشتباهه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶