2777
2789
عنوان

با این تجویزای بی مورد خواهر شوهرم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 66 پست
۸ماهشه دیروز تو مدفوعش هسته انگور دیدم من اصلا به بچم انگور و خربزه نمی‌دم به نظرتون ممکنه از انگور ...

شیر پاستو ریزه نده بهش خربزه هم نده انگور هم نده آب سیب خودت بگیر به مقدار کم بده بهش 

عسل هم تا دوسالگی نده بهش 

حتما دکتر آلرژی ببر 

اگه تهرانی بیمارستان کودکان ببرش مواظبش، باش

بگو خواهر جون شما از دکتر بیشتر میدونی ؟ والله ما جرات نداریم به زنداداشم بگیم فلان چیز بده یا نده . ...

من همیشه سعی میکنم جوری حرف بزنم یا بیشتر اوقات سکوت میکنم میگم کسی ناراحت نشه ولی اشتباه از خودمه باید جواب بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۸ماهشه دیروز تو مدفوعش هسته انگور دیدم من اصلا به بچم انگور و خربزه نمی‌دم به نظرتون ممکنه از انگور ...

بله خربزه وانگور ممکنه حساسیت بده 

بچه ی هشت ماهه باید پوشک بشه دیگه 

سعی کن روابطتو کمتر کنی مثلاذمبخواهید برین اونجا خودتو سرگرم کن دیرتر برین زودتر بیایید به همسرتم چیزی نگو ....مردها از اینکه ازخانواده شون بدبگی خوششون نمیاد گاردمیگیرن بدتر میشه! بعد ناهار تابچه نق زدبگو عزیزم بریم این خوابش میاد اینجاهم سروصداست نمیخوابه 

بهترین راه هم اینه یک گوشت درباشه بکی دروازه 

نه بگو اره نه بگو نه 

کارخودتو بکن

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نیاز نیست حتما دعوا کنی با شوخی و خنده حرفت رو بزن

چطوری با شوخی و خنده بگم وقتی خیلی ناراحتم و دیشب دو ساعت بیشتر نخوابیدم به خاطر طرز رفتارش و امروز هم باید برم سرکار

یعنی هیچی بهشون نگم؟

نه چندبار که بگن ببینند شما اصلا اعتناذنمی کنید سکوت می کنند 

ببین چیزی بگی ممکنه بی احترامی پیش بیاد یا اونها بخوان شما را توجیه کنند 

بعد هم چه علت داره اونها بدونند چی میدی به بچه ات؟ من خیلی وقتها چون همسرم گیرمیده این چیه اون چیه نمیذارم حتی اون بفهمه دارم چیکار می کنم🤣

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

سیتریزین آنتی هستامین نسل دوم هستش،  به دلیل عبور کمتر از سد خونی مغزی و خواب آلودگی کمتر بیشتر مورد استفاده قرار میگیره.  عزیزم حرفهای خواهر شوهرت را ولش کن بعضی داروها خاصیت هایی دارن که اصلا ما نمیدونیم دکتر بهتر از ما می دونه.  بهش بگو خودت تو گوگل سرچ کن بعد دستور بده.  

اون حتی معنی آنتی هستامینم نمی دونه.  

من کادر درمانم کمکی خواستی در خدمتم عزیزم