بچها دیشب اصلا نخوابیدم اینقد که ناراحتم این بار دومه که بچم حساسیت می زنه سری اول بردمش پیش دکتر واسش سیتریزین نوشت گفت ادامه بیماری رزوئلا هست بهش دادم خوب شد باز چند روز پیش دوباره زد دوباره بدون اینکه ببرم دکتر بهش سیتریزین دادم فکر میکنم حساسیت غذایی داره منم طبق اطلاعات خودم واسه اینکه بیشتر نشه حساسیتش بهش دادم الان خواهر شوهرم میگه سیتریزین مال آبریزش بینیه چرا بهش دادی هر چی میخوای به بچه بدی تو گوگل سرچ کن بعد بهش بده
اگه بچت به مواد غذایی خاصی حساسیت داره سعی کن پیدا کنی چیه
خواهر من سال ها مریض بود،کلا حالت سرماخوردگی داشت،بعدا فهمیدیم به فلفل حساسیت داره
فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چیز خاصی نگو، اونم حرف بدی نزده فقط نظرش باتو فرق میکنه، بگو باشه عزیزم،ممنون از نگرانیت، کار خودتو ...
نه آخه وقتی میبرمش دکتر متخصص کودکان همش میگه نه این که دکتر نوشته خوب نیست مثلاً دفعه یه قبل دکتر بهم گفت بهش بروفن بده با شکم پر این میگفت نه بروفن نده شیاف بذار بعد که تحقیق کردم گفتن شانس آوردی واسش شیاف نذاشتی وگرنه اسهالش صد برابر بدتر میشد همیشه هم به جوری حرف میزنم انگار از همه بیشتر میدونه