2777
2789
پرو قیمتش بالاس

اره ولی گفتم قبلا گوشی ها کم قیمت بود فکر کنم پوکو هم قیمتش خوب بوده

الان همشون گرون شدن

یه گوشی هانر بود 5 تومن بود قیمتش عالی بود میگفتن دومین گوشی برتر تو باتریه،،،،،،،،،،،،، یکی میخواست بخره گفتم اینو بخر گفت گفتن سامسونگ خوبه ولی سامسونگ گرون بود هیچکدومو نخرید الان همون هانر 11 تا 14 تومنه

دیگه گوشی ارزون نداریم

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به فکر فروش بعدشی پس آیفون بگیرولی در کنارشم باید یه اندروید داشته باشیدوربینش قویه ولی برتری آی ...

ممنون از راهنماییت اره مشکل آیفون خیلی زیاده دیگه اصلا گیج شدم اس ۲۴ هم هوش مصنوعی داره هم آپدیت ۷ ساله هم تازه پارسال اومده ولی کیفیت دروبین اش از پایین تره آیفون موقع فروش قیمت دارا واب واییی

جدی؟ نمیدونستم فکرمیکردم نو اش هست

نه 13 پرو نو نداره فقط تو پاچه مشتری میکنن ب عنوان نو 

من 15 خریدم اعتماد نکردم گفتم سایت اپل برام چک کن 

حالا نمیدونم برای 13 هم این قابلیت هست یا برای اینم بلدن حرکت بزنن

من همون اول ایی 15 اومده بود پارسال خریدم برای همین مطمئن بودم حساس نبودم

من s24fe دارم البته دوماهه

کیفیت دوربینش خیلی خوبه. خدایی

من ۴۹۵۰۰ خریدم البته قسطی ۱۵ دادم ۳۴۵۰۰ چک ی ماهه

چون بچه کوچیک دارم برا کیفیت عکسش خریدم و اینکه خودم کلا با آیفون مشکل داشتم نمیدونم چرا آیفون برام سخته کار کردن و سامسونگ رو بیشتر دوست داشتم

فعلا راضیم