2777
2789
آ15 تو سایتا هست آ16 هم جدیدترشهباید تحقیق کنیتو نت بزن بهترین گوشی های تا 15 تومناز نظر من سامسونگ ...

من نظرم اینه وقتی میخای کم هزینه کنی شیایومی بخری ک حداقل پول برند ندی 

سامسونگ اگه بالای ۳۰ـ۴۰میخاد هزینه شه خوبه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
وا دیونه آن مگه؟ وقتی بودجه نباشه چرا باید یه گوشی گرون بخرن امان از این پولدار هعی

همین تازگی یکی دیدم گوشی اونم ارزونش رو قسطی یه ساله خریده بود

گوشی 11 تومن بود 8 تومنم باید سود میداد یعنی گوشی 11 تومنی کلا شد 18 تومن

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نظرم اینه وقتی میخای کم هزینه کنی شیایومی بخری ک حداقل پول برند ندی سامسونگ اگه بالای ۳۰ـ۴۰میخاد ...

این هم هست

ولی شنیدم شیایومی بیشتر برا بازیه و سامسونگ مدت بیشتری دووم میاره

اینی که گفتی کاملا منم باهاش موافق بودم ولی الان نه

چون گوشی ها الکی گرون شده مثلا ردمی آ5 شیایومیه شنیدم افتضاحه ولی 7 توومنه

دیگه شیایومی و سامسونگ هم قیمت شدن و مثل قبل نیست که شیایومی ارزونتر باشه ولی اره اگه باز شیایومی ارزون خوب پیدا بشه میشه خریدش

این هم هستولی شنیدم شیایومی بیشتر برا بازیه و سامسونگ مدت بیشتری دووم میارهاینی که گفتی کاملا منم با ...

من چند بار سامسونک سری اس ک حالا میگن بهتره داشتم ولی اصلا رضایت نداشتم. باطریشون سریع خراب شد و دیگه قابل تعمیر نبود 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من چند بار سامسونک سری اس ک حالا میگن بهتره داشتم ولی اصلا رضایت نداشتم. باطریشون سریع خراب شد و دیگ ...

دوست منم سری اس داشته  چون خمیده بودن خیلی دوسش داشته هنور اس 9 دستشه دلش نمیاد بفروشتش

اتفاقا هم دوستم میگه و هم فکر کنم تو سایتا هم گفته شده سری اس قدیمی ها مشکل باتری داشتن دوستم میگفت همه اس هایی که خریده مشکل باتری داشتن

سری اس جدید خیلی گرونه و خوبه اما قدیمی هاش مشکل باتری داشتن و خیلی ها هم میدونستن

ولی بقیه گوشی هاش مثلا سری آ مشکل باتری نداشتن و ندارن

دوست منم سری اس داشته چون خمیده بودن خیلی دوسش داشته هنور اس 9 دستشه دلش نمیاد بفروشتشاتفاقا هم دوس ...

اره من قدیماشو سه بار اس داشتم هر سه تاشون مشکل باطری داشتن 

الان چار پنج ساله شیائومی دارم 

من چند بار سامسونک سری اس ک حالا میگن بهتره داشتم ولی اصلا رضایت نداشتم. باطریشون سریع خراب شد و دیگ ...

سری اس مشکلباتری داشتن

من شیایومی نداشتم ممکنه طبق گفته تو شایومی خیلی بهتر باشه اگه ارزون بشه پیدا کرد

اره من قدیماشو سه بار اس داشتم هر سه تاشون مشکل باطری داشتن الان چار پنج ساله شیائومی دارم

چه مدلی؟

حافظه و رمش چنده؟

سری اس مشکلباتری داشتنمن شیایومی نداشتم ممکنه طبق گفته تو شایومی خیلی بهتر باشه اگه ارزون بشه پیدا ک ...

برا بودجه  زیر ۲۰تومن شیایومی منطقیه 

اره من قدیماشو سه بار اس داشتم هر سه تاشون مشکل باطری داشتن الان چار پنج ساله شیائومی دارم

مثلا پوکو ایکس 3 پرو میگفتن عالیه و باتریش هم 6 هزار بود یعنی باتری عالی

چه مدلی؟حافظه و رمش چنده؟

نوت ۹پرو رم۴  و ۶۴

نوت ۱۳ ایکس رم۸  و ۲۵۰فکر کنم 

مثلا پوکو ایکس 3 پرو میگفتن عالیه و باتریش هم 6 هزار بود یعنی باتری عالی

پوکو کلا برا گیم خوبه 

اره دقیقا از لحاظ کار کردن سامسونگ خداست ولی کیفیت دوربین و افت نکردن قیمت موقع فروش ام برای آیفون ع ...

اگه به فکر فروش بعدشی پس آیفون بگیر

ولی در کنارشم باید یه اندروید داشته باشی

دوربینش قویه ولی برتری آیفون به بقیه اینه که خود گوشی با توجه به موقعیت دوربین رو تنظیم می کنه ولی مدل های دیگه دستیه

البته من مدل پایین تره Sرو دارم شاید تو ورژن های جدید باشه

برو چهارسو باهاشون کار کن دستت میاد

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘