2777
2789
ایفون ادا نمی‌دونم داره یا نهچون از اولین مدلش داشتم برام عادی شده فقط عادت کردماما به نظرم دو سال ب ...

اره آپدیت اش مشکله اس ۲۴ تا ۷ سال آپدیت داره واقعا گیج شدم ای کاش هردو رو میخریدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خراب میشه؟🤣🤣اینکه اره تو سگ جون بودن هیچکی به پای آیفون نمیرسه ولی ایفون ادا داره ادایی عه

ادا مدا رو ول کن

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خواهر الان باید ادایی باشه زندگیت میخوام آین چشم مرضیه همکلاسیم رو در بیارم با11 قسطی اش میومد پز می ...

😁😁😁😁😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
وای اره منم نظرم همینه حس میکنم خیلی شیک و نازه ولی سلامت باتریش رو شنیدم بعد یه مدت استفاده پایین م ...

سلامت باتری فکر کنم کمتر ۸۰ شه باید عوض کرد حالا بازم رفتی اونجا بپرس ولی خب عزیزم این قضیه سلامت باتری برا همه گوشیاس سامسونگ هم بعد یه مدت داغ میکنه دیگه