2777
2789
عنوان

کسی دوقلو داشته تا هفته ی 38بمونه با وزن خوب دنیا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 36 پست
آهان اون شما بودی آخه بجز اونا راخی نیست رابطه هم خوبه ولی اون حالت جارو دستی کشیدنم خوبه عروس دایی ...

ااهان اینم هست

رابطه بدون جلوگیری پشت سر هم از 38 ب بعدد 

اگر منع نیستی البته

رابطه بدون جلوگیری خیلی ب زایمان طبیعی کمک میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وواااای. نه گلم زعفرون نهخون ریزی زایمان رو افزایش میده و خیلی مشکلات دیگ بهترین راهکار واسه زایمان ...

نه عزیزم شربتش مشکلی نداره ماما و دکتر بهم گفتن دو تا زایمان داشتم خودم قبلش. مشکلی نداره یه لیوان در روز. 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

پپس چرا بهت نگفته، عجیبه

نگفتم که نگفته اگر بخونید متوجه میشید چه چیزایی گفته میگم که نمیخوام به۴۰ هفته بکشم و ۳۸یا۳۹ زایمان کنم بهم راهکار ورزش لگنی  و پیاده روی و چند دمنوش و،ژل وشیاف و...هم توصیه کرده وداده میترسم تاثیر نداشته باشن

سلین 

من پارسال دوقلوهام تو هفته ۳۸ به دنیا امدن.یک ااز دوقلوهام ۲ روز رفت تو دستگاه   و بعد از دو  روز  تحویلم دادن .وزن هر دو ۲۷۰۰ بود.. سالم وسلامت.

ولی تو هفته ۳۸ خداشاهده احساس می‌کردم هر لحظه ممکن هست منفجر بشم..الانم کنارم خوابیدن .شیرین وبا نمکن..خدا زودتر به شما هم کمک کنه راحت بشی.

روز محشر به خدا خواهم گفت انکه از من تو گرفتی همه جانم بود