2777
2789
عنوان

کسی دوقلو داشته تا هفته ی 38بمونه با وزن خوب دنیا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 36 پست
ایشالله منم سال دیگه مثل شما بیام بگم دوقلو باردارم🤌🏽😍جنسیت معلوم شد

ان شاالله 

نه هنوز تازه فهمیدم ولی دوتا دختر باشه از خدا خیلی خیلی ممنون میشم

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

34هفته 1 روز ...

هنوز زوده. ۳۶ هفته که در شد هر روز شربت گلاب زعفرون خاکشیر بخور. دمنوش تخم شوید بخور ورزش‌های زایمان خیلی تاثیر داره حتما انجام بده. پیاده روی هم از همین الان داشته باش

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

عزیزم من هردو بچمو 38 هفته دنیا اوردم، اونم طبیعی چون جفتم مدلش راکتی هست و خون رسانی خوب انجام نمیش ...

توکل بخدا 

اقا به من بگید چیکار کنم زود زایمان کنم یعنی به۴۰ هفته نکشم زایمانم طبیعی هستش ...همین الان خستمه حا ...

گلم یرو کلینیک مامایی اطرافتون

اونجا ماما همراه بگیر بهت راهکار میده

قبل زایمان یه سر یماساژ. های. القای. درد هست ک من برای پسرم انجام دادم و همون شبش زایمان کردم(من جفتم مشکل داره و نبایدد بارداری بیشتر طوول میکشید)

تکنیک های ماساژ. و ورزش های لگنی و... رو بهت یاد میده 

حتما حتما حتما 

کسی ک زایمان طبیعی میکنه بااااید ماناهمراه بگیره

من سر بچه دومم اگ ماما نمیگیرفتم فک کنم میمردم 

ان شاالله نه هنوز تازه فهمیدم ولی دوتا دختر باشه از خدا خیلی خیلی ممنون میشم

ای جانم ان شاالله مامان مهربون. نی نی های خوشگلت به سلامتی و به موقع میان تو بغلت 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

ای جانم ان شاالله مامان مهربون. نی نی های خوشگلت به سلامتی و به موقع میان تو بغلت

سلامت  باشی ممنونم

هنوز زوده. ۳۶ هفته که در شد هر روز شربت گلاب زعفرون خاکشیر بخور. دمنوش تخم شوید بخور ورزش‌های زایمان ...

وواااای. نه گلم زعفرون نه

خون ریزی زایمان رو افزایش میده و خیلی مشکلات دیگ 

بهترین راهکار واسه زایمان زودتر همون تکنیک مامایی برای ماساژ القای درد هست و این دمنوش هارو نهایتا 38 هفته ب بعد میخورن ن الان

کپسول گل مغربی از 38 ب بعد هر یک روز درمیون

ماساژ پرینه و ورزش های لگنی با توپ پیلاتس و... 

برن کلینیک مامایی راهکار درست و علمی میده