2777
2789
عنوان

گربه هه اومده تو بالکن خونه ام زاییده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 26 پست
حیوانات همه خالق خدان عزیزم اگه بد بود پیامبرا در مورد گربه ها حدیث نمی گفت

چه حدیثی  آدم مجبور که نیست زورکی حیوون خدا رو دوست داشته باصه وقتی بدم میاد میترسم چیکار کنم 

چند ماهته مگه پنجره رو تور بزن

بالکنه خب رفت امد داریم لباس میزارم خشک بشه اونجا در هم نداره از پنجره رفت و امدش هست توری بزنم دیگه بالکن قابل ایتفاده نیست و رسما میشه خونه گربه هه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اسی تو خودت بارداری باید بتونی حال اون گربه تازه زایمان کرده رو درک کنی! اون بی سرپناهه تازه غذا هم نداره تو سرپناه داری غذا داری و... جدی میگم از آه مظلوم بترس اگه بیرونش کنی خدایی نکرده سر بچت بلایی میاد بجاش براش آب و شیر و مرغ و‌.. بذار ببین چه خوشبخت میشی ترستم میریزه عاشقش میشی پیشی ها ماااااااهننننننننن بخدا

.

منظورم از بچه هاشون مریض میشن میمیرن بچه خای پدر شوهرم و دختر خالم بودا بعد بیرون کرده گربه و بچه هاش البته پدر شوهرم ۴ تا بچه گربه رو میندازه تو دره و بعدش ۴ تا بچه های خودش میمیرن یکیشون حرف میزده میگفته بابا و یهو میمیره بقیشونم بعد زایمان میمیرن یا سقط میشن

دختر خالمم بچه هاش خیلی مریض شدن قبلش خوب بودن از وقتی گربه و بچه هاشو میذارن تو سبد از پارکینگ میذارن سر کوچه 

.

ببین اسی تو خودت بارداری باید بتونی حال اون گربه تازه زایمان کرده رو درک کنی! اون بی سرپناهه تازه غذ ...

این شیر و مرع و اینا که میگی رو یک ماهه برا بچه های خودم نتونستم بخرم برا گربه ها بزارم حالا ... منم بیرونش که نکردم گفتم چند روز بگذزه بعد برداره بچشو و بره چندشم میشه اصلا از حیون خوشم نمیاد .ماهی پرنده گربه و سگ خیلی بدم میاد 

منظورم از بچه هاشون مریض میشن میمیرن بچه خای پدر شوهرم و دختر خالم بودا بعد بیرون کرده گربه و بچه ها ...

خب چیکار کنم الان ۳۰ متر خونه رو بکنم انباری سگ و گربه و پرنده ها که یه وقت آهشون نگیره منو .وقتی ده بار اومده پیشت کردم بره باز پروعه و اومده من فکر جای خواب اونو بکنم الان ول کن بابا این خرافات رو 

این شیر و مرع و اینا که میگی رو یک ماهه برا بچه های خودم نتونستم بخرم برا گربه ها بزارم حالا ... منم ...

من دقت کردم هرچی قلب آدم مهربون تر باشه حیوونارو بیشتر دوس داره!

خب شیر و مرغ نخریدی واقعا پس چجوری بارداری اصن پول نداری اینارو بخری پس بچه تو شکمت چجوری رشد کنه؟

اگه وااااقعا نداری بذاری تخم مرغم نداری حداقل آب بذار براش کاش گربه میومد تو بالکن ما میزایید از خوشحالی بال درمیاوردم

.

خب چیکار کنم الان ۳۰ متر خونه رو بکنم انباری سگ و گربه و پرنده ها که یه وقت آهشون نگیره منو .وقتی ده ...

خرافات نیست اونا هم مثل من و تو موجود زندن احساس دارن درکت نمیکنم چقدر نامهربونی حالا چیزی از دنیا کم نمیشه یکم مهربون تر باشیا حداقل چند‌ روز سعی کن

.

خرافات نیست اونا هم مثل من و تو موجود زندن احساس دارن درکت نمیکنم چقدر نامهربونی حالا چیزی از دنیا ک ...

هر چیزی رو به مهرلونی نامهربونی چرا ربط میدین نمیفهمم تو از یه غذا بدت بیاد الرژی داشته باشی میخوری ؟نمیخوری دیگه چون دوست نداری چون اگ بخوری بالا میاری منم گربه میبینم تپش قلب میگیرم بالا میارم چندشم میشه دست خودم ک نیست منم نگفتم الان برم دم گربه هه و توله شو بگیرم پرت کنم تو کوچه گفتم چیکار کنم خودش بره همونجور ک سرشو انداخته اومده همونجوری بره بخام مهربان رفتار کنم کل گربه های کوچه رو باید جا بدم تو بالکن ک مهربون باشم 

هر چیزی رو به مهرلونی نامهربونی چرا ربط میدین نمیفهمم تو از یه غذا بدت بیاد الرژی داشته باشی میخوری ...

عزیزم زن پسرخالم از گربه وحشت داشت ولی الان شده مامان گربه ها مثل الرژی به غذا نیست اگه امتحان کنی عاشقشون میشی اصن هرجور دوس داری من فقط خاستم راهنماییت کنم و ب اون پیشیا کمک کرده باشم

.