2777
2789
عنوان

شوهرم گفت غذاهات به دلم نمیشینه

271 بازدید | 23 پست

فک کنم یکمی حق داره ولی من همه تلاشموکه میکنم این دفعه دیگه میگفت غذاهات یه بویی میدن که خب بوی روغن زیتون خودش میگفت این روغن تومغاره هاسالم نیستن روغن زیتون خارجی میخرید ازون میدادم روی برنج که راست میگه خب یکم بوش میمونه بعدسوالم این این روغن زیتون توخورشت یایچی باهاش سرخ میکنم بویی نداره شما میخاین روبرنج روغن بدین بدیداول روغن میزارید داغ بشه بعدمیدید روبرنج یاهمینجوری میریزید

ما ک استفاده ای نداریم از روغن زیتون فقط گاهی برای سالاد 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن زیتون نباید داغ بشه که واقعا هم بو میده اصلا برای پخت و پز خوب نمیشه کلزا استفاده کنید کنجد و ذرت استفاده کنید

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

من تو پلو پز همون اول روغن و نمک میزنم دیگه آبکش نمی کنم، روغن زیتون خارجی بو نمیده ما هم استفاده می کنیم، برای برنجت روغن کنجد بزن عالی میشه، زیتون رو بذار برای پخت و پز

از روزی که دخترم بدنیا اومد، زندگی منم شروع شد

خب برنجت خشک میمونه کخ

وقتایی که با خورش میخوریم ک از خشکی درمیاد 

وقتاییم که مثلاً عدس پلو ایناس خورش ندارن کره گرم میکنیم میریزیم دیگه

فقط حیدر امیرالمومنین است💚