2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا نمیتونم یه اسم دخترونه قشنگ پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 74 پست

آنید 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آنیل قشنگهآی ایل هم شنیدم یعنی ماه ایلآیینروناهی یعنی روشنایی نیلنیامیس یعنی چشمام برایش

آنیا چطورع

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

عزیزم الای زیاد جالب نیست. اگه این صدا رو دوست داری آلا بهتره به معنای نعمت. ولی درکل الای مثل الهی یا لای در اینجوری ممکنه بچه ها مسخره ش کنند هرچند قصد بی احترامی ندارم گفتم همه جوانب در نظر بگیرین

نه نشد که بشه :)، از همسرم نزدیک تر لود نمیدونم چجوری دلش اومد با منی که پناهی نداشتم جز خودش اینکار ...

پس منظورت ی چیز دیگست...

به اینطور روابط اعتمادی نیست خواهری :)

دل نبند

کسی که بخوادت به والله خیلی رسمی به دستت میاره

عزیزم الای زیاد جالب نیست. اگه این صدا رو دوست داری آلا بهتره به معنای نعمت. ولی درکل الهی مثل الهی ...

تو این زمونه اسم اکثر بچه ها همینجوریه کسی مسخره نمیکنه 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

پس منظورت ی چیز دیگست...به اینطور روابطی نیست خواهری :)دل نبندکسی که بخوادت به والله خیلی رسمی به دس ...

دعام کن حالم خوب بشه :) 🙃😭 خیلی حالم بده چند ماهه گریه همش شبا حمله عصبی فشار عصبی :) 

د

دعام کن حالم خوب بشه :) 🙃😭 خیلی حالم بده چند ماهه گریه همش شبا حمله عصبی فشار عصبی :)

دعات که می‌کنم چشم...

اما خودتم برای خوب شدنت تلاش کن

اینجوری نمون

ی آدم بیاد و بره و آینده و روح و روانتو بهم بزنه؟