خییییییییلی سردرگمم چرا به اسم خیلی قشنگ نمیتونم پیدا کنمممم
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اسم شدیدا سلیقه ای هست عزیزم، باید ببینی خودت از چه اسمی خوشت می یاد. مذهبی، ایرانی، عبری، محلی، اساطیری،مدل جدید.
مثلا من خودم اسمای ایرانی قدیمی رو دوس دارم البته نه هر اسمی. بعدم همه اسما در واقع از قدیم اومدن دیگه وتو هر دوره ای چرخیدن اسما. حالا من و همسرم از این اسمای عجق وجق جدیدی خوشمون نمی یاد، از نظر من اسم باید اصیل و با معنا و با لفظ خوب باشه. ولی بازم میگم شدیدا سلیقه ای هست، الان اسم مد نظر من از نظر شما جالب نیست، اسم مد نظر شمام شاید از نظر من جالب نباشه. از نظر من زیباترین اسم های دختر پریناز و پارمیس و پریزاد و رکسانا هست.
میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️