2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا نمیتونم یه اسم دخترونه قشنگ پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 74 پست
قشنگ‌ترین اسم از نظر من فاطمه...

خیلی تکراریه

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طاووس

میخوره اسم یه زن ۸۰ ساله باشع بعدشم بهش میگم کاووس

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

پریناز

خیلی قدیمسع

لیانا🥰

نهههه

اسم دخترمه آنیا 

یه دختر ناز سفید و لپ گلی خوشگل دارم🥹🥹🥹🥹

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

نیلدلنازدلوینهاناحنانورانیلسوفیاضحی

از هیچکدوم خوشم نمیاد

عه وا :)همسرت بود؟ یا هنوز ازدواج هم نکرده بودین؟

نه نشد که بشه :)، از همسرم نزدیک تر لود 

نمیدونم چجوری دلش اومد با منی که پناهی نداشتم جز خودش اینکارو کنه :) اون حرفارو بزنه اون کارارو کنه 

میدونی :)

هر سال علامت میکشه محرم، امیدوارم همون ابلفضل جواب دل شکسته ی منو بگیره َ🙃😭

د