2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای نمیدونم چرا ترسیدم 😂

چرا ترس دختر

ناخوداگاهت رو ضعیف نکن انقدر... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چرا ترس دخترناخوداگاهت رو ضعیف نکن انقدر...

به قول دوستمون که پست گذاشته جدیدا خیلی اعصابم بهم ریختست فکر کنم از اونه 

بعضی شبا تو خواب پاهام میپره خود به خودی یا دستام تکون میخوره

به قول دوستمون که پست گذاشته جدیدا خیلی اعصابم بهم ریختست فکر کنم از اونه بعضی شبا تو خواب پاهام میپ ...

بله وقتی این حالت دست میده به ادم به مدت طولانی ارتعاش روحت پایین میاد و ممکنه اذیت بشی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
به جن ربطی نداره که ؟

تلقین رو از خودت دور کن

چون ارتعاشت پایینه اینجوری فکر میکنی و موجوداتی که خیلی از ما ضعیف ترن رو جذب میکنی! 

آسوده و قوی باش هیچ اتفاقی نمیفته... 

مرسی ولی موجودات ضعیف تر منظورت چیه

ببین هر چیزی در این جهان انرژی مخصوص خودشو داره، مثلا شده یه ادم ببینی ناخوداگاه حس خوبی بهش پیدا کنی یا برعکس؟ حتی در مورد اشیا و... همه چیز در این جهان انرژی داره! 

و انرژی ها همو جذب میکنن... مثلا یه فرد انرژی مثبت جذب چیزای خوب مثل طبیعت، حیوانات و... میشه و کلا هرچیزی که ارامش میده و متقابلا برای اون چیز هم همینطوره! مثلا کلیپ های سرخ پوستارو دیدی چقدر طبیعت باهاشون جوره؟ دقیقا به خاطر همین مورده... و کارایی که برای طبیعت انجام میدن و متقابلا اون حس مثبتو از طبیعت میگیرن... حالا در این جهان فقط ما زندگی نمیکنیم... خیلی موجودات دیگه هستن که مغز و چشم ما توانایی پردازش و دیدنشونو نداره ولی وجود دارن! این موجوداتم انرژی مثبت و منفی دارن... و شما چون خودت در سطح ارتعاش پایینی قرار داری، این موجودات به خودشون حق دادن که بیان و اذیتت کنن... من خودم یه مدت مراقبه و مدیتیشن انجام دادم به وضوح علائم هاشو میبینم (مثلا ساعت جفت) که یه جور پیغام از طرف فرشته هاست و من وقتی پیامو میخونم قلبم اروم میشه و واقعا باور دارم چند نفر (ماورایی) مراقبم هستن... 

ببخشید زیاد گفتم، خواستم برات شفاف بشه قشنگ

ببین هر چیزی در این جهان انرژی مخصوص خودشو داره، مثلا شده یه ادم ببینی ناخوداگاه حس خوبی بهش پیدا کن ...

عالییی دست گلت درد نکنه لطف کردی ممنون ❤❤🌸🌸

عالییی دست گلت درد نکنه لطف کردی ممنون ❤❤🌸🌸

فداتشم آرزو میکنم با آرامش بخوابی قشنگم💙