2777
2789
عنوان

داشتم از محل کارم برمیگشتم بیاید بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 75 پست
کجا تشریف داشته باشه اخه من با همکارم یچی خوردیمو رفتیم بعدم همون همکارم گفت این لابد تورو نشناخته پ ...

خب اگه ب همه پشنهاد میده یعنی اینکه داره همینطور نخ میده ببینه کی میگیزه و هر کی گرفت بشه همون..مگه لاتاریه....اگر واقعا اینجوریه این فرد بدردت نمیخوره خودتو بابتش اذیت نکن 

روان تو 

جسم تو 

سلامت تو 

از همچیییییی مهمتره

باز برو حتما میاد اونجایا بە‌متصدی بگو‌بلکە بشناستش

خب اگر باز اومد اونجا حتی،دیدمش چی بگم پاشم برم بگم حالا قبول؟زشت نیست مشخصات ظاهری دارم ازش حتی اسمشم نمیدونم ک از متصدی بپرسم اونم شاید بگه براچی میخوای،و فکرنمیکنم بیاد چون چندبار گفت گفتم ن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه ب همه پشنهاد میده یعنی اینکه داره همینطور نخ میده ببینه کی میگیزه و هر کی گرفت بشه همون..مگه ...

نه ما که نمیشناسیمش ک بگیم اینطوره و به همه پیشنهاد میده همکارم گفت چون ندیده نشناخته با ی نگاه اومده پیشنهاد داده شاید تو اولین نفر نیستی و اخریش هم نیستی وگرنه ما نمیدونم چطوری بوده نظرت رو پرسبدم بنظرت اینجور پیشنهادا تو این محیطا اینطوریه

پس بیخیال شناختی نداری که خوب باشه تو دقیقه همه خودشون خوب جلوه میدن خودت ناراحت نکن

لااقل معیارای ظاهری چی؟تا الان ظاهر هیچکس اندازه اون ب چیزی ک میخواستم نزدیک نبوده فک کنم گند زدم واقعا

دیگه چه نطری بدیم گل گفتی نه دیگه بنظرم باید میگفتی ما رسم داریم اول با بزرگ ترها مون در این رابطه ص ...

فکرکنم اگر ب پسرا اولش اینو بگی فرار کنن البته من خودمم موافق رابطه های بی هدف امروزی نیستم 

لااقل معیارای ظاهری چی؟تا الان ظاهر هیچکس اندازه اون ب چیزی ک میخواستم نزدیک نبوده فک کنم گند زدم وا ...

چند سال دیگه اون جذابشم چروک برمیداره و پیر میشه 

اینا ژنه .ژن ک نون و اب نمیشه شخصیت فرد مهمه ک مال این اقا نامعلومه 

و ب نظرم ادم سر چیز های نامعلوم خودشو اذیت نمیکنه اگر واقعا از اون مدلا نیست ک ب همه نخ بده خودش حالا مستقیم یا غیر مستقیم بهت نزدیک میشه

چند سال دیگه اون جذابشم چروک برمیداره و پیر میشه اینا ژنه .ژن ک نون و اب نمیشه شخصیت فرد مهمه ک مال ...

یه حس قویی بهم میگه دیگه هیچوقت نمیبینیم همو چون من اون کافه زیاد رفت و امد میکنم و اولین بار بود ایشونو اونجا میدیدم من هم باوجود اصرارش گفتم نه پس بنطرم شاید بابت جوابی ک شنیده اون کافه نیاد دیگه یا اگرم بیاد کافه دیگه سمت من نیاد فکرمیکنم بهترین راه اینه ک فراموشش کنم اما نمیدونم چطوری

یه حس قویی بهم میگه دیگه هیچوقت نمیبینیم همو چون من اون کافه زیاد رفت و امد میکنم و اولین بار بود ای ...

بابا طرفو ی بار دیدی عملا بیشتر از ۵ دقیقه هم مکالمه نداشتین یهو همینجوری الکی الکی عاشق شدی؟

شوهر منم خیلی مودبانه درخواست داد، گلم خب وقتی یکی از یکی تو خیابون خوشش میاد و تایپشه تنها راه اشنا ...

میشه بپرسم چی گفتن موقع درخواست و چقدر بد رسمی شد قضیه تون اگر دوست نداشتی نگو،اره متاسفانه انقد این چیزا زیاد شده ک ادم به چشمای خودشم اعتماد نداره