2777
2789
عنوان

داشتم از محل کارم برمیگشتم بیاید بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ جوره دیگه ای باهاش برخورد نمیکنی؟نباید بود اینجوری سریع تصمیم بگیری فوقش پخشم میشد مردم به درک ا ...

متوجه سوالت نشوم هم بهونه م همکارم بود هم این که گفتم چون تاحالا تو رابطه نبودم نتونستم درلحظه تصمیم درست بگیرم

چه مسخره حرف میزنید انگتر از عهد بوق اومدید من شوهرم بیرون شماره داد اشنا شدیم تزدواج کردیم الانم با ...

خوشبخت شید گلم،منم تابحال ازینکارا نکردم نمیدونستم واکنش درست چیه صمن اینکه کسیم کنارم بود معذب شدم ولی بعد فکرکردم که شرایطی ک میخواستمو داشت خیلی ناراحتن ،میگم شما ب این فکرنکردید ک شاید طرفی که به شما خیابون شماره داده سراغ کس دیگه هم رفته باشه و شماره داده باشه

کاشکی میگفتی اقای فلانی الان اینجا جاش نیست تشریف داشته باشید بعد باهم صحبت میکنیم

کجا تشریف داشته باشه اخه من با همکارم یچی خوردیمو رفتیم بعدم همون همکارم گفت این لابد تورو نشناخته پیشنهاد داده ب بقیه هم میده با چند نفره نظرت راجب حرفش چیه

خوشبخت شید گلم،منم تابحال ازینکارا نکردم نمیدونستم واکنش درست چیه صمن اینکه کسیم کنارم بود معذب شدم ...

شوهر منم خیلی مودبانه درخواست داد، گلم خب وقتی یکی از یکی تو خیابون خوشش میاد و تایپشه تنها راه اشنایی و نزدیکی بهش شمارشه دیگه، حتی اون خاستگتر سنتیم خاستکاری چند نفر میره تو این چهار پنج سال هیچی از شوهرم ندیدم فقط سرش تو کارشه و به فکر من، هرکسی فرق دارع اصلا امکان داره اونیکه بهت شماره داد قصدش چیز دیه بوده نمیشه گف