2777
2789

ارع من از پیجش دوسه بار خرید کردم خیلیم جنسش خوب بوده و قیمتش مناسب بوده 

فقط حواست باشه از پبج اصلیشون خرید کنی چون فیک زیاد میزنن

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال مد کرمان ؟ 

اگ کرمانه ک دوستم خرید کرده بود راصی بود 

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

من خرید کردم اما نه مانتو‌... بسیار خوش قول بودن سر ۷ روز سفارشم رسید.

اهان 

دیشب یه سوالی تو دایرکت پرسیدم ازشون ولی سین نزدن هنوز بخاطر اون مردد شدم سفارش ثبت کنم 

ولی احتمالا سرشون خیلی شلوغه

اهان  دیشب یه سوالی تو دایرکت پرسیدم ازشون ولی سین نزدن هنوز بخاطر اون مردد شدم سفارش ثبت کنم& ...

دایرکت جواب نمیدن 

باید تو سایت ثبت سفارش کنی بعد خریدت تو هر مرحله ای باشع مرتب برات پیامک میکنن.

اها اخه سوال داشتم اگه سایز کوچیک بزرگ شد میشه تعویض کرد یانه؟

توی سایت برای مانتو ها راهنمای اندازه داره .

هر سایزی داری  مطابقت بده با اونها...

اینجوری احتمال خطا کمه.

اما نمیدونم مرجوعی دارن یا نه

توی سایت برای مانتو ها راهنمای اندازه داره . هر سایزی داری  مطابقت بده با اونها... اینجوری اح ...

من اکثرا جلو باز میپوشیدم که فری بودن خیلی سایز مهم نبود 

از یه مانتو دکمه دار خوشگل خوشم اومده تو پیجشون ولی تو سایز خیلی شک دارم اندازه ام گرفتم ولی مطمئن نیستم به تنم بشینه