2777
2789

شرایط من خاصه تو امضام گفتم. فهمیدم باردارم خیلی میترسم با وجود بچه اول که همه کارش رو خودم باید بکنم و هیچ کمکی ندارم💔زایمان اولم زودرس بود .خیلی میترسم نکنه سر زایمان بمیرم دخترم چی میشه اونوقت😭

🍀🍀🍀🍀میشه به نیت اینکه " بچم سقط نشه و یه بچه سالم خدا بهم بده و اینکه زایمان زودرس نشم و به خوشی برام تموم بشه دوران بارداری و خدا یه دختر کوچولو بهم بده تا دختر بزرگم از تنهایی در بیاد"🍀🍀🍀🍀

هر دعایی که به دلتون میفته و هر چیزی که همیشه میخونین حاجت میگیرین به نیت من که اسمم سعیده اس بخونید.فکر کنین خواهرتون ازتون کمک میخودد چون من کسی رو ندارم.

🍀🍀🍀شما هم خاجاتتون ر  بنویسید دعا از زبان دیگران گیراست انشاءالله ما هم حاجتنوت رو بگیریم شاید لفض یکی سبک لود ما هم حاجت روا شدیم

الهی به حق این روزای عزیز به حق دل شکسته منه مادر اگه مقام مادر جایگاهی پیش خدا داره مخصوصا مادر بچه های خاص، خدا خودش دل تکتکتون رو شاد کمه جوری که چشم حسوداتون بترکه

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله همه چی به خیروخوشی برات رقم بخوره حکمت خدا با خواسته ی دلت یکی بشه آمین 

منم دلم میخواد مادر بشم هر چه زودتر خدا به منم نی نی بده انشاالله

زندگی شاید یه خواب باشه و تمام این اتفاقات یه رویا یا کابووس باشه ولی من دلم میخواد حتی اگه خواب هم باشه یه خواب شیرین باشه دلم‌میخواد ارزوهام برآورده بشه سفر برم دنیا رو بشناسم دلم میخواد از خودم راضی باشم وقتی که از این خواب عمیق بیدار شدم و چشمام باز شد و یه نسیم خنک خورد به صورتم یه لبخند درشت رو لبام بشینه و با خودم بگم آخیش چقدر لذت بردم 

انشاالله که صحیح و سلامت هستین و بچه نازت بدنیا میاد خودتون هم سلامت سالهای سال بالا سر بچه ها هستین عزیزم 

براتون دعاکردم و توسل به حضرت رقیه کردم و صلوات برای شهیدان فرستادم . 

انشالله حاجت روا باشید گلم 

برای منم اسمم رضوان هست دعاکن با قلب پاکت خواهر که بچه سالم صالح خدا به ما بده بدون هیچ مشکلی چه برای خودم چه بچه. التماس دعا 

انشاالله همه چی به خیروخوشی برات رقم بخوره حکمت خدا با خواسته ی دلت یکی بشه آمین منم دلم میخواد مادر ...

الهی آمین حاجت روا باشید عزیزم بزودی انشالله فرزند سالم صالح و سعادتمند در کنار خودتون.

من برات آیه الکرسی میخونم شما هم برای من دعا کن یک پسر دکتر یا مهندسی ک هم خونه داشته باشه هم ماشین خونشون جای خوب مشهد باشه خدا بذاره سر راهم باهاش ازدواج کنم من مادر ندارم شما برام دعا کن تو رو خدا

من‌سیدم‌از جدم‌میخواد بچت سالم‌باشه آمین

الهی فدات بشم😭

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀 

من دلم روشنه صحیح و سلامت نی نی بغل میگیری و میای از شب نخوابی هات اینجا تاپیک میزنی

😭😭😭

من برات آیه الکرسی میخونم شما هم برای من دعا کن یک پسر دکتر یا مهندسی ک هم خونه داشته باشه هم ماشین ...

الهی امین بهترین ها قسمتت بشه

خیرببینی برای شفاوعاقل شدن آبروی پسرم علی دعاکن داغ نبینی

الهی آمین انشاءالله حاجت روا