2777
2789

با همکارم بودم یه اقاهی بهم پیشنهاد داد محترمانه ولی چون اون همکارم کنارم بود و کمی باهاش رودربایسی دارم(جفتمون خانومیم البته) و نمیخواستم اون درجریان روابطم باشه و ب محل کار کشیده بشه این مسائلم درخواستشو قبول نکردم و سریع دور شدم ولی الان هر چی فکرمیکنم میبینم ویژگی هایی که میخواستمو داشت برای همین خیلی ناراحتم کاری هم از دستم برنمیاد،تو موقعیت مشابه نبودید بپرونید پشیمون شید؟بعدش چیشده؟یا کسی هست تاحالا تو رابطه نرفته باشه؟ناراحت نیستید؟منم نبودم اما تا الان ناراحت نبودم ولی الان هستم چون هر بار طرف خوب نبود یبارم ک بنظر خوب بود اینجوری پروندم از فکرم بیرون نمیره بیاید حرف بزنیم نظر بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه چه نطری بدیم گل 

گفتی نه دیگه 

بنظرم باید میگفتی ما رسم داریم اول با بزرگ ترها مون در این رابطه صحبت بشه که در صورت صلاحدید خانواده وارد مرحله جدیدی تر بشیم شمام اگر نیت تون جدی هست این شماره منزله