2777
2789

بگید اینا لاس زدن وعلاقه نشون دادنه یانه یکم طولانیه ولب خیلی رفتارشون بده 

ما دوساله باهمیم قراره ازدواج داریم وبرای اولین بار   دوست پسرم با مادر. خواهرم باهم توی یه ماشین رفتیم بیرون اول من ومامان و دوست پسرم رفتیم درمانگاه چون من مریض ا م بعدش دوست پسرم گفت زنگ بزنیم  خواهرت بیاد بریم غذا بخوریم  کلن دوست پسرم کنار من شنونده اس هروقت میگم چرا حرف نمیزنی میگه چون کم حرفم کناره خواهرم یه آدم دیگه بود خواهرم اجتماعی وخواهرم من خجالتی ومظلوم خواهرم هی از خودش تعریف میکرد پیش اون  توب رستوران من اون یه جا نشستیم مادر وخواهر یه جای دیگه بماند ک تمام مدت به خواهرم اصرار میکرد شما کناره  ابجی بشین من اونور میشینم واونم کناره من بود هی برمی‌گشت هر یه دیقه کمتر تو ده دیقه ۱۰ بار نکاه کرد  پشت سرشو نگاه می‌کرد ببین خواهرم چیکار میکنه بعدم خواهرم اومد من پاشدم رفتم پیش مادرم بگم چرا نمایی کنارما که   من ۵ ۶ دیقه کناره مامانم  بودم نیومد نگاه فقط یه بار کزد تمام مدت باخواهرم حرف  زد بماند ک کلی مزه پروند بماند که قبلش گفتم کا مزه نپرون زیاد حرف نزن من حساسم وبماند ک برگشت گفت خواهرت از گربه نمیتدسه تو می‌ترسی برای چی و اینکه به خواهرم هی میگفت لباسم خوب نیست میدونم بعد میگفت شما گفتین خیلی بد تیپ هستم  من تنها رفتم بشینم روی نیمکت کناره مادر وخواهرم وایساد اصن نیومد سمتم شب هم بود بچها چیزه بدی حس کردین؟ قبلن هم اکانتشو چک میکرد بیوشو تو  گوگل سرچ میکرد پارتنرمو میگم اکانت خواهرم چک‌میکرد بعد تو تلفن گاهی می‌پرسید خواهرت چیکار میکنه ازم هم خواهرم ۲ سال بزرگ تره من وپارتنرم جدا نشسته بودیم خواهرم اومد کناره ما شروع کرد حرف زدن

تعداد رای : 17
نظرسنجی
خیانته
1
5%
پارتنرت علاقه پیدا کرده دخترم
11
64%
پارتنرت علاقه پیدا کرده من پسرم
1
5%
نه عادیه اشناییه
4
23%

حس من اینه که خوشش اومده ازش

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️