2777
2789

کلی بد بیراه بهم میگه تو عقدیم طلاق می‌خاست هی التماس کردم  ک نکن از این حرفا  طلاق نشه الان هم فوش بهم میده هم میگم خونه ندارم هم عروسی  ندارم چون لج کرده ولی من چجوری بدون خونه برم پیش اون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا واسه خودت ارزش قائلی؟؟ 

فحش میده، پس میزنه تو رو.... رفتی التماس ؟؟!! 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

وقتی رفتی التماس که طلاقت نده، باید با این چیزا هم کنار بیای دیگه.... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

اگه همونی هستی که تو تهران با شوهرت عقد کردی، بعد با مامانت رفتی شهرستان، از این مرد برات شوهر درنمیاد

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

وقتی خواسته طلاق بده چرا گفتی نه؟ چرا ارزش خودت رو میاری پایین اون باید دنبال تو بدوئه نه تو الان ک عقدی اینجوری رفتار میکنه وقتی برید سر زندگی مشکلات هزار برابر میشه و رفتارش بدتر