2777
2789

سلام به همه شبتون به‌خیر، لطفا خانم هایی که دوره کارشناسی تموم‌کر‌دن در خصوص اولین تجربه شون از قرارگرفتن تو محیط دانشگاه به بچه ها بگن ♥️♥️

من خودم خاطره و سوتی زیاد دارم که بگم 😂😂، ولی به عنوان نتیجه گیری ، دخترا تا ترم چهارم تحولات زیادی قرار صورت بگیره یعنی آدمایی که میبینید ، شیوه درس خوندنتون ، حس و حال تون به محیط قرار عوض بشه ، پس تصمیمات ماندگار نیگیرید و اگه به فکز انصراف افتادید تا ترم سوم حداقل دووم بیارید

محیط دانشگاه مثل همه جای دیگه هدف چیز دیگه ایه ولی به قدری پتانسیل حاشیه زفتن رو داره که خارج از تصوره

لازم‌میست سیاست خاصی پیش بگیرید فقط صمیمیت کنترل شده داشته باشید و هدف نهایی تون فراموش نکنید

کمد کپسولی داشته باشید تا بتونید استایل های متفاوتی با اینم های مشخص بزنید ، کیف سوپر لارج‌هم لازمتون نمیشه

کتابخونه دانشگاه رو زود پیدا کنید و بعد کلاس ها باهاش لینک بشید تا سریع به کتاب کلاس مربوطه دسترسی پیدا کنید

برای کمتر شدن حاشیه ذهنی تون ، در خصوص روابط حساسیت تون رو کم کنید و به همون اندازه تاب آوری رو بالا ببرید ، جواب هرکسی رو ندید به خودتونم نگیرید تابع نظر جمع نباشید ولی توی بحث هایی که پیش میاد حد اعتدال رو پیش بگیرید و خودتون رو پررنگ نکنید برای هم‌کلاسی هاتون حداقل سال اول جانب احتیاط رو رعایت کنید