2777
2789
عنوان

میشه بیاین 😢خوابگاه

168 بازدید | 18 پست

خیلی از خوابگاه میترسم

از آدماش ، فرهنگا و روحیات متفاوت 

هم اتاقی های ناشناخته 

نداشتن هم‌صحبت و رفیق ک هم فازت باشه

آسایش برای مطالعه درس 

بی نظمی و کثیفی 

اینارو که میخونم قلبم میگیره 💔😐

ولی از طرفی می‌خوام برم خوابگاه دانشگاه دولتی هر شهری بود بوده که هزینه دانشگاه غیر انتفاعی ندم ...

از الان حالم گرفته 😂🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منی که با ۱۶نفر بودم🗿

خب عزیزم نگرانی ندارد همون اول خودتون مقررات می‌زارید وهر روز یه نفر جارو می کنه،،یا همه چی نوبتی میشه و کلا اونجا هرکس وظیفه داره

من خودم با ۱۶نفر بودم اما انقدر خوب بودن که مشکلی نداشتم البته خودشونم عاقل بودن.

وگرنه ۶ نفره هم باشی دعوا پیش میاد

عزیزم دانشگاه دولتی بهداشت بهتری داره غیر انتفاعی کثیف 

من خابگاهی بودم بهت نصیحت میکنم گوش کن 

اصلا به صورت دائمی با هم اتاقیات نرید اشپزخونه درست کنید مگه اخر هفته باشه .

وارد نشده کل زندگیتو نریز رو دایره صمیمی باش ولی در مورد مسائل شخصیت نگو اصلا .

دعوت شدی جشن یا هر چیز دیگه پا نشو برو وارد اکیپ دختر پسری هم اتاقیت نشو اصلا .

کمدتو قفل کن کسی رو دزد نکنی .تا حد امکان دعوا نکن بجا دعوا همون لحظه جواب بده دهنشونو ببندن به شوخی حرفتو بزن . 

در مورد تمیز کاری اصلا نترس همه اتاق نوبتی بنویسید هر بار نوبت یکی اتاقو تمیز کنه

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

عزیزم دانشگاه دولتی بهداشت بهتری داره غیر انتفاعی کثیف من خابگاهی بودم بهت نصیحت میکنم گوش کن اصلا ب ...

ممنونم🥲

بستگی به آدماش داره آخه بعضیا خیلی لجبازن با شوخی و خنده هم قانون مانون حالیشون نمیشه

ممنونم🥲بستگی به آدماش داره آخه بعضیا خیلی لجبازن با شوخی و خنده هم قانون مانون حالیشون نمیشه

نه دیگه حالیشون میشه اگه گفت جارو نمیزنم باشه بالکن تمیز کن بشور راه جدید میزاری جلو پاش 

چرا حرفتو همون لحظه بزن اگه از چیزی اذیت شدی که دعوای بزرگ نشه بعدا  هر وقت به مشکل خوردی با سرپرست صحبت کن جاتو بندازه جای دیگه 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒