2777
2789
عنوان

دخترای خوابگاهی

520 بازدید | 62 پست

من ساکن جنوب غربم، امسال کنکور دادم، بنظرتون تاپ ترین دانشگاه شهر خودم رو اولویت اول بزنم یا اول دانشگاه شیراز و رشت رو اولویت اول و دوم بزنم؟ میترسم خوابگاه خیلی اذیتم کنه، تجربه هاتون رو میگید ؟

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

به نظر من خوابگاه خوش میگذره البته شانسیه . اولویتت اول رشته باشه بعد دانشگاه تاپ

فقط روانشناسی میخوام، تجربه داشتی خودت؟

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو قراره بزنم.چه رشته ای؟

روانشناسی، من دلم شیراز یا گیلان رو هم میخواد ولی میترسم اذیت شم ، خیلی دور میشه

شیراز

دلم خیلی میخواد، بقیه ی دوست هات راضی بودن؟ هنوز دانش جویی؟

اگه جنوب غربی درباره رشت تجدیدنظر کن. خیلی خیلی دوره بهت.

من بودم به شیراز فکر می‌کردم.

راه دور و شهر دیگه بستگی به خودت داره، دوست داری از خونه بزنی بیرون؟ مستقل می‌شی ولی سختیای خودشم داره.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

روانشناسی، من دلم شیراز یا گیلان رو هم میخواد ولی میترسم اذیت شم ، خیلی دور میشه

من خانوادم اجازه نمیدن دورباشم واسه‌ همین فقط همین دانشگاه رو مد نظر دارم البته راه دور سختیهای خودشم داره‌‌.

عزیزم امیدوارم بلا از خانواده‌ات دور باشه ولی فکر کن اتفاقی بیفته و بخوای برگردی، بلیط هم به‌راحتی شاید گیرت نیاد. شهر خیلی دور نزن که ۱۵ ساعت توی راه باشی.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.