2777
2789
عنوان

خر ذوقم عجیب🤣😐😐

217 بازدید | 32 پست

مامان کراشم هممون دعوت کرد خونش حالا دارم میمیرم از دلشوره و استرس بیشتر بجای خوشحال بودن و حال خوب داشتن استرس و دلشوره دارم عجیب چکار کنم؟

چون یکی دو شب دیگه میبینمش از نزدیک 

به نظرتون چکار کنم جذبم بسه یه خورده اخه طرف خیلی بی بخاره😭😂🥲

بهترین آرایش ( زیاد آرایش نکنیا فقط ی کاری کن که قشنگ تر بشی ) ی لباس خوب بپوش که بهت بیاد.  

عطررررر خیلی کارسازه.  ی جوری باشه بوش بمونه . 

بعد تمام اینا سعی کن باهاش یکم حرف بزنی شوخی و اینا ...

عاشق مولانا ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین آرایش ( زیاد آرایش نکنیا فقط ی کاری کن که قشنگ تر بشی ) ی لباس خوب بپوش که بهت بیاد. عطررررر ...

نه بابا خیلی سر سنگین تر از این حرفاست که بخاد حرف بزنه یا شوخی کنه  فقط با بابام یه زمانی بحث و شوخی میکنه😂🥴

نه چرا بد باشهخوبه فامیلای کراش دارین واسه ما همه داغون🤣🤣

الهییییی عزیزم غصه نخور این بزرگ شد از نظر وهره بهتر شده واگرنه بچگیش خوب بوده اما نه زیبایی حالاش از ماهم از اخر خوب شد و اگرنه بجز این همه شون درب و داغونن🤣🤣👏🏻

چیییی میپووووشی

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
اخی چقد نوجوانی از این حسها داشتم

حالا جالبیش اینجاست یه بار مادربزرگش اومد بخابم

و ازش پرسیدم ما در اخر بهم میرسیم یانه اونم بعداز کلی تکرار کردن سوالم یک لبخند ملیح زد و گفت نه 🥲🥺

همیشه هم با چهره درخشان و لباسای زیبا اومده بخابم نه تنها من بلکه همه

حالا جالبیش اینجاست یه بار مادربزرگش اومد بخابمو ازش پرسیدم ما در اخر بهم میرسیم یانه اونم بعداز کلی ...

اوخی 

انشالله خیره

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲