2777
2789
عنوان

من یک معلمم بی عرضه ام

224 بازدید | 25 پست

من معلمم،۳۶سالم و مجردم،شرایط زندگی آزار دهنده ای دارم،خانوادم خوب نیستن و پشتوانه ای ندارم

تو کارمم موفق نیستم

یه کارگاه ثبت نام کردم که۷۲ساعته و صفحه به صفحه کتاب رو توضیح میده اما حوصلم نمیگیره بشینم ببینم،اولیا خیلی از عملکردم راضی نیستن و میترسم شغلم رو از دست بدم

خودم هستم و خودم،کسی رو ندارم حمایتم کنه

چطور خودم رو مجبورکنم که بشینم این آموزش ها رو ببینم

الکی فقط دو تومن هزینه کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پایه دوم

خب عزیزم پایه دو که اموزش خاصی نیست من فکر کردم مثلا دروس سنگین رو می خواین اموزش ببینید، برای پایه دو از پیچ های اینستا هم می تونید استفاده کنید، بنظرم خیلی اذیت خودتون نکنید چون همین که معلم رسمی هستید یعنی خیلی موفق هستید من معلم غیرانتفاعی ام و متاسفانه تو استخدامی قبول نشدم سال قبل و امسال هم ازمون دادم و منتظر نتیجه م

یه چیزی بهت بگم من در ارزوی شغل ت ام دکتر بهم گفت سرطان داری ولی ا درد زیاد نشستم خوندم

معلومم نیست قبول بشم یا نهاصلا قبولم بشن من شرایطشو ندارم با این دردم.

منم عملکرد خوبی ندارمم چون قبلا تدریس داشتم ولی میخوام بهت بگم شرایطت از من ک بدتر نیست؟

بیماری . ۳۰ سالم و مجرد . دکتر رفتنم میخوام برم تو شهر کوچیک درد سره 

پس بشین رو خودت کار کن کارگاهت رو ببین تمرین کن تا مهر نشده

لازمم بود یه دوره دیگه هم شرکت کن بگو من روزی ۲ ساعت میشینم تمرین میکنم و تا ۲ سافتت رو پر نکردی نخواب

لطفا لایک نکنید ممنون.
خب عزیزم پایه دو که اموزش خاصی نیست من فکر کردم مثلا دروس سنگین رو می خواین اموزش ببینید، برای پایه ...

منم هنوز رسمی نشدم

این کارگاهی که شرکت کردم صفحه به صفحه کتاب رو به روش خلاق توضیح میده

اما حوصله ام نمیگیره بشینم ببینم

تو طول سال تحصیلی پشت میزم نشستم فقط

زورم میاد از جام پاشم،انرژی و حوصله ندارم

منم هنوز رسمی نشدماین کارگاهی که شرکت کردم صفحه به صفحه کتاب رو به روش خلاق توضیح میدهاما حوصله ام ن ...

احتمالا بچه ها رو دوست نداری من معلم ششم هستم عاشق شاگردام هستم، تو کلاس خیلی فعالم ، با بچه هام خیلی خوش می گذرونم ولی خب مشکل رسمی نبودنمون و حقوق نداشتن تابستونمون هست، الان که تابستونه کلی دلم واسه مدرسه تنگ شده، شما افسردگی ندارید؟