2777
2789
عنوان

دوست معمولی

282 بازدید | 36 پست

با یع پسر دوستیم ولی اون قربونت صدقم میره گاهی

و ازم تعریف میکنه 

منم واقعا ازش خوشم اومده 

ولی مشکل اینه اون پارتنر داره 

امشب گفت با پارتنرم بیرون بودیم وفلان 

من واقعا حالم بذ میشه 

از طرفی عاشقشم از طرفی نمیتونم اینجوری باهاش باشم چیکار کنم؟

یعنی چی بهش بگم رابطه ما مجازیه 

و اینکه یه چیزی بگین که حسشو بدونم راجب خودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دوست مجازی نیستا شکارچی صبوره😂

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

هرجور میخونم تو مغزم نمیره یعنی چی یعنی طرف با کسیه و تو هم باهاشی؟

من اینو وقتی فهمیدم که یه ماه باهاش بودم و چند روز پیش گفت 

بعدشم بهم گفت من سردم تو رابطه و حسی ندارم بهش 

من اینو وقتی فهمیدم که یه ماه باهاش بودم و چند روز پیش گفت بعدشم بهم گفت من سردم تو رابطه و حسی ندار ...

نه نکن تروخدا نکن ببین خودت بعداً عذاب وجدان میگیریا به فکر اون بیچاره هم باش که با آینه و خبر ندارع از کجا معلوم پسره دروغ نمیگه حسی به اون ندارم؟ پسرا اگه بخوان کات کنن مثل آب خوردن این کار میکنن فقط تو این وسط قربانی میشه خودتو وارد این کارا نکن دختر 

من اینو وقتی فهمیدم که یه ماه باهاش بودم و چند روز پیش گفت بعدشم بهم گفت من سردم تو رابطه و حسی ندار ...

خب یعنی همزمان با دو نفره 

هم به اون خیانت کرده هم به تو میکنه 

کلا بیا بیرون خلاص شو

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

مجازی حرف میزدن ولی خوب بود بعد اینکه رل زد دیگه باهم حرف نزنن مشکل پیش میاد کلا

من نمیتونم یه روز بهش پیام ندم 

یه روزم سعی کردم نشد 

من چند روز پیش فهمیدم اینو بعد یه ماه باهاش حرف زدن

مث سگ دروغ میگه بازی با احساسات یک دخترا برا پسرا غذای روحیه گول نخور تا وابسته نشدی بلاک کم این کثافت هول رو چی مد میکنید دوست معمولی نداریم ما شما عملا به هم نوعان و از همه مهمتر ب احساسات خودت داری خیانت میکنی

خب یعنی همزمان با دو نفره هم به اون خیانت کرده هم به تو میکنه کلا بیا بیرون خلاص شو

خب میخوام اینکارو کنم چی بهش بگم؟

امشب که داشت از اون دختره حرف میزد بخدا آتیش گرفتم