2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوالتونو بپرسید

از کسی شکایت کردم

جلسه اول نیومد دادگاه

جلسه دوم هم نیومد

قاضی یه برگه نوشت و منم امضا کردم و والسلام

بعدش هم دیگه خبری نشد

چجوری پیگیری کنم ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
از کسی شکایت کردمجلسه اول نیومد دادگاهجلسه دوم هم نیومدقاضی یه برگه نوشت و منم امضا کردم و والسلامبع ...

قاضی چی نوشت و شما چیو امضا کردین؟ شکایت در چه موردی بوده؟ کیفری بوده یا حقوقی؟

قاضی چی نوشت و شما چیو امضا کردین؟ شکایت در چه موردی بوده؟ کیفری بوده یا حقوقی؟

گوشی دادم مغازه برام بفروشه

فروخت پول مو نمیده

شکایت کردم

نیومد دادگاه

همینارو قاضی تو برگه نوشت

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
[QUOTE=393400185]گوشی دادم مغازه برام بفروشه فروخت پول مو نمیده شکایت کردم نیومد دادگاه همینارو ۸پچا ...

خیانت در امانت

میخام طلاق بگیرم توعقد هستم و دوشیزه هستم و فقد ۵ماهه عقدم

اقا طلاق نمیده

چکارکنم طلاق بده

و دلیلم برای حدایی دروغگویی و پنهان کاری و بدهکاری میاره بالا هیچی نشده میان دم خونه ما

و اینک آقا سابقه عقد قبلی داشت ولی من نه

میخام طلاق بگیرم توعقد هستم و دوشیزه هستم و فقد ۵ماهه عقدماقا طلاق نمیدهچکارکنم طلاق بدهو دلیلم برای ...

خیلی راحت شما دادخواست فریب در ازدواج میدی حتما تقاضای درخواست خسارت هم بکن فقط مدارک جمع کن از عقد قبلیش و بدهکاریاش و هر مشکلی که داره مدرک جمع کن تا قاضی یه طرفه اجازه ثبت طلاق برات صادر کنه