2777
2789
عنوان

شیر خشک برای کودکان و بزرگسالان

281 بازدید | 54 پست

سلام دوستان لطفا بیاین راهنمایی کنید 

دوتا کوچولوی شیرخوار دارم که شیر خشک میخورن 

با توجه به اینکه شیرخشک توی شهر و استان ما به سختی پیدا میشه فکر میکنم باید به شیر گاو عادتشون بدم ولی اخه شیر گاو های این دوره و زمونه خاصیتی نداره همش آبکیه ، واقعا نمیدونم نیاز بچه هارو تامین میکنه ویا فقط سر خودم کلاه گذاشتنه! از طرفی واقعا وقت ندارم مدام شیر گرم کنم و تست کنم فاسد نباشه و.....اوووووو 😑✋

داشتم سرچ میکردم دیدم برای بزرگسالان هم شیر خشک هست!  ...کسی تجربه داره بگه لطفا ...به نظرتون از شیر پاستوریزه شروع کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوچولوهات چند وقتشونه؟من از یکسالگی گاهی شیر محلی میجوشونم میدم به بچم البته گاهی نه همیشه شیرهای ماجان ظاهرا کلی غنی شده با انواع ویتامین ها هستن میتونی امتحان کنی و یه پیشنهاد دیگه اینگه اینترنتی هم میتونی شیرخشک بگیری

شیرخشک‌چه مارکی میدی ؟ من گیگوز میدم پیدا میشه شیر خوبیه منم بچه هام یکی چهارسال تمامه یکی دوسال تما ...

سوپرامیل استفاده میکنم گیگوز از شرکت نستله نیست؟ نمیخوام از شرکت نستله باشه وگرنه نان هم توی شهرم زیاده اما سوپرامیل کمیاب شده شرکتش دوماهه پخش نمیکنه

بله بچه هام شیر به شیر بودن نتونستم کامل شیر بدم ، برام جالب بود که شیر خشک بزرگسالان هم هست ...

اره شیر به شیر باید تو بارداری دیگه قطع کنی .خوب ولی بچه دوم‌اومد شیر کم داشتی با خودت ندادی؟