2777
2789
عنوان

کسی تجربه تراپی داره

143 بازدید | 15 پست

کسی رو میشناسید که حالش خوب نبوده واقعا به لحاظ روحی روانی یه حالت افسرده طور داشته و با تراپی خوب شده باشه

و اینکه چقدر اسن پروسه ظول میکشه به نظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خیلی تاثیر مثبتی داره ببین مثل دکتر رفتن که وقتی نمیفهمی دردت چیه هزارتا تجویز خونگی و غیرمتخصص حالت خوب نمیکنه یه دکتر رفتن ساده یه دارو درست ساده کلا حالت اوکی میشه خب اینم همینطوره تا وقتی نرفتی ذهنت چرت و پرت میاد تجربه ها و راهکارهای چرت تر ملت و اینا وقتی بری متخصص میبینی چه اشتباهی کردی تا حالا نرفتی 

مشکل شدیدی نیست طوری هم نیست که طرف مریض روانی باشهیه حورایی مقطعی هستش

عزیزم ریشه افسردگی رو باید پیدا کرد و اون مشکل رو برطرف کرد... حال خوب رو تو خودت پیدا کن... طبیعت تراپی کن ..  با خودت و خدای خودت خلوت کن و حرف بزن.. خیلی موثره 

عزیزم ریشه افسردگی رو باید پیدا کرد و اون مشکل رو برطرف کرد... حال خوب رو تو خودت پیدا کن... طبیعت ت ...

کاری که متخصص میکنه همینه دیگه چیزی که باید یه وقتی ۴۰ سال تو خودت بگردی رو تو چند جلسه جلوت قرار میده مشاور چیز عجیبی نیست که در مقابلش گارد دارید و نسخه های عجیب شخصی میپیچید 

عزیزم ریشه افسردگی رو باید پیدا کرد و اون مشکل رو برطرف کرد... حال خوب رو تو خودت پیدا کن... طبیعت ت ...

واقعا شرایط خیلی چیزا رو ندارم الان

من خیلی تلاش میکنم حال خودمو خوب نگه دارم این چند وقت شروع کردم کارایی که ارومم کنه انجام میدادم کتاب میخوندم و به خودم میرسیدم

یه اتفاق کوچیک باز حالمو بد کرد نه چیزی میخورم نه اصلا حوصله دارم کاری انجام بدم

گفتم دیگه واقعا باید برم پیش متخصص از دست خودم بر نمیاد 

کاری که متخصص میکنه همینه دیگه چیزی که باید یه وقتی ۴۰ سال تو خودت بگردی رو تو چند جلسه جلوت قرار می ...

والا بیشتر شما گارد دارید .. تاثیر مشاور روی رفتاراتون کاملا مشهوده.. موفق باشید.

واقعا شرایط خیلی چیزا رو ندارم الانمن خیلی تلاش میکنم حال خودمو خوب نگه دارم این چند وقت شروع کردم ک ...

ان شاالله مشکلتون بزودی زود برطرف میشه و بهترین راه رو انتخاب می کنید. مشاور خوب هم به شرطی که با تجربه و متخصص باشه میتونه بهتون کمک کنه.