2777
2789

پریود و بارداری زن‌ها فقط مسئله شخصی نیست؛

هر چرخه، هر تولد یعنی ادامه‌ی نیروی کار، امنیت و بقای سرزمین.

وقتی زاد و ولد کم بشه، جمعیت پیر میشه، اقتصاد می‌خوابه و راه برای سیل مهاجر بیگانه به کشور باز میشه، مهاجرانی که با خود ناامنی و انواع معضلات و مشکلات را خواهند آورد و در صورت غلبه جمعیتی بومیان را تحت فشار قرار خواهند داد...

منتِ مادر شدن روی دوش همه‌ی جامعه است، نه فقط زنان.

با این مطلب موافقید؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جمعیت مسیله اجتماعیه ولی پریود نه لزوما هرکسی که پریود میشه میل به فرزندآوری نداره و قرار نیست که باردار بشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من که هیچوقت مادر نمیشم کلا از ذات این عمل و نقش مادر شدن خوشم نمیاد

شما تصمیم گرفتی خلاف جهت آب شنا کنی، ما به شما ایرادی نمیگیریم خود طبیعت شما را به چالش خواهد کشید

من که هیچوقت مادر نمیشم کلا از ذات این عمل و نقش مادر شدن خوشم نمیاد

باید به نظر هر کسی احترام گذاشت

اگر دین و سیاست  یکی نمیشد ما به این حال و روز نمی افتادیم

چو ایران نباشد تن من مباد

اصل مطلب درسته 

ولی وقتی شرایط مهیا نباشه ، زن و شوهر عاقلانه ترین تصمیم زندگی رو میگیرن و بچه دار نمیشن یا نهایت یکی 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

درسته رشد جمعیت برای بقا و آینده‌ی کشور مهمه اما بار اصلی بارداری و مادر شدن روی دوش زنانِ و جامعه باید این بار رو با ایجاد خدمات، حمایت‌های اجتماعی و پشتوانه اقتصادی و.... سَبُک کنه... در ضمن اینکه نگاهتون خیلی خیلی تک‌ بعدیه و حق انتخاب، شرایط زنان و لحاظ نکردید و مهم ندونستید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫